Curt Fortin en Felice Dekens boegbeelden RTL Telekids

Volgende maand komt RTL Telekids elke ochtend op de buis op RTL 8. Irene Moors en Carlo Boszhard hoeven de wekker niet te zetten, zij hebben niets van doen met deze comeback. Telekids anno 2010 wordt een compleet ander tv-blok bedoeld voor een veel jongere doelgroep. Curt Fortin en Felice Dekens zijn voorlopig de twee boegbeelden van RTL Telekids in het programma De Schatkamer.

In De Schatkamer strijden twee teams een uur lang tegen elkaar om een hoofdprijs te winnen. Ze spelen verschillende denk- en doerondes in de studio en in het attractiepark. Andere titels in de ochtend zijn Uki, Wolleke en bestaande successeries als De Fabeltjeskrant, Bassie & Adriaan, Bibaboerderij, de Koala Broertjes, Elias, Brandweerman Sam en PipaPanda.

Zie ook:
- RTL Telekids met Efteling-show De Schatkamer

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Curt Fortin en Felice Dekens boegbeelden RTL Telekids

  1. Steffan

    Wat leuk dat Bassie & Adriaan weer op tv komt! .. Hopelijk gewoon vanaf seizoen 1 – aflevering 1 t/m het einde

      /   Reply  / 
  2. StefanXVI

    Als ik mij niet vergis heet deze jongeman (o.a. ex-BNN en Voetbalvrouwen) toch Curt FoRtin, i.p.v. FoNtin? Viel me net ook al op in Boulevard, toen deze fout zowel in beeld als spraak werd gemaakt.

      /   Reply  / 
  3. JaJa

    Dat meisje ziet eruit als Irene Moors… 20 jaar geleden. Had wel iets hipper gemogen.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    die jongen speelde in voetbalvrouwen toch?

      /   Reply  / 
  5. Vincent

    Jammer dat het veel van die ‘hippe’ series zijn. Had naast Bassie en Adriaan graag nog wat andere oude Kindernet series gezien. De Smurfen, Dommel, Sindbad, Pinokkio, De Snorkels, etc…

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      De programma’s die je noemt ken ik tenminste. Van Bibaboerderij, de Koala Broertjes, Elias, Brandweerman Sam en PipaPanda heb ik werkelijk nog nooit van gehoord.

        /   Reply  / 
  6. Thijs

    Bassie en Adriaan! Ik ga kijken!

      /   Reply  / 
  7. Jeroen

    Telekids anno 2010 met een vrouwelijke en een mannelijke presentator… Waar heb ik dat eerder gehoord.. Het duo is niet anno 2010…

    Rtl zou veel kijkers winnen als ze nog meer nostalgische programma’s uit het archief trekken zoals Vincent net ook aan gaf.

    Ik vindt wel dat ze de naam Telekids hadden moeten laten rusten. Iedereen zal bij het horen van de naam direct aan Carlo en Irene denken.

      /   Reply  / 
    1. michel

      Dat de naam Telekids weer word gebruikt is juist leuk. En de kinderen van nu (waarvoor deze programma’s zijn) denken daarbij niet aan Carlo&Irene.

        /   Reply  / 
  8. Vincent

    Ik (22) vind het juist leuk dat die naam weer eens gebruikt wordt! De doelgroep (3-10?) kent het oude Telekids toch niet en voor de ouders is het juist grappig dat de titel weer terugkomt (en zij weten ‘dat het goede kindertv is’).

      /   Reply  / 
  9. Martijn

    Boesboes zou ook leuk zijn (jeugdsentiment) :)

      /   Reply  / 
  10. Frank

    Het is juist níet zo dat Curt en Felice de boegbeelden van RTL Telekids worden.. Irene benadrukte gisteren in RTL Boulevard dat ze het gezicht zijn van De Schatkamer, EEN programma in RTL Telekids. Dus alles behalve ‘de nieuwe Carlo & Irene’..

      /   Reply  / 
  11. Lina

    Beter zenden ze Studio 100 achtige programma’s uit ofzo. Of anime series…

      /   Reply  / 
  12. sylvia

    Ik vind het super dat er eindelijk eens een zender verstandig word en leuke kinderprogramma’s gaat uitzenden. Op de andere zenders zijn ook best goede programma’s. Maar heel veel buitenlandse serie’s die even vlug ingesproken worden en die totaal niet leuk zijn merk ik aan de kinderen. Ook het vele geweld is echt erg in sommige serie’s. Het feit dat rtl de naam Telekids gebruikt is super, een ijzersterke naam en de kinderen van nu associeren Telekids totaal niet met Carlo en Irene. Het is al 11 jaar geleden dat hun laaste uitzemding was…ook vind ik het super dat Bassie & Adriaan terug op tv komen. Dat is meer dan verdiend want bij Nickelodeon werden ze afgeserveerd als een oudbollig programma. Ze zijn juist van alle leeftijden en het blijft leuk om naar te kijken. Verder valt mij op dat rtl veel programma’s heeft gekocht van b.v. het voormalige Fox-kids/Jetix, deze zender zend nu alleen nog disney serie’s uit maar zond voor heen ook veel serie’s uit de nu op Telekids komen. Zouden ze straks ook de Club van Sinterklaas gaan uitzenden in het blok Telekids? Het mooiste zou zijn dat er veel naar gekeken word en dat het straks niet na een paar weken alweer van de buis verdwijnt wegens tegenvallende kijkcijfers, laten we hopen dat het goed gaat scoren en dat rtl dan nog meer serie’s kan aankopen, b.v. Dommel, Boes, en zo zijn er nog veel meer leuke serie’s. Ik hoop dat het een groot succes gaat worden en dat de andere zenders eens gaan nadenken dat er ook best kindertv bestaat zonder geweld! Kindernet en Telekids en Foxkids waren vroeger ook super leuk en daar het ik nu nog goede en mooie herrinneringen aan,denk niet dat veel programma’s van nu aan dat predikaat voldoen. Ze zijn er wel natuurlijk maar voor mijn gevoel toch veel minder….Telekids alle succes!!

      /   Reply  / 
  13. Erik

    die gozer loopt steeds aan die Felice te voelen; als ik de vriend was van die felice dan kreeg tie smeer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>