Leuk maar wordt het nog leuker? De Beste Zangers van Nederland

Met 748 duizend kijkers heeft De Beste Zangers van Nederland vorige week een prima start gemaakt. Zelf keek ik enorm uit naar dit programma en was na afloop toch een beetje teleurgesteld. Te hoog gespannen verwachtingen? Ik had gehoopt wat meer beelden van overdag te zien; de repetities en de vele lol samen. In plaats daarvan was het een registratie van het uurtje opnames zelf. Vermoedelijk ook de eerste en meest nuchtere aflevering, waardoor de sfeer in Ibiza ietwat mat was.
Toch werd er al heel wat afgelopen. Henk Westbroek wist presentatrice Edsilia Rombley gemakkelijk te overrulen en Gordon was zoals altijd ad rem met dubbelzinnige (zo niet schunnige) opmerkingen. Maar de droge humor van Nick & Simon bleef uit, en van Thomas Berge, Danny de Munk en Albert West hebben we helemaal weinig grappen gehoord.

Als het inderdaad ook de eerste opname was, dan komt het vast nog wel goed in de volgende afleveringen. Zo niet, dan is het ook leuk om te zien hoe de artiesten andermans nummers vertolken.

De Beste Zangers van Nederland, 20.20 uur, Tros (Nederland 3)

Zie ook:
- Hilariteit alom in Tros’ De Beste Zangers van Nederland
- Tros trekt Edsilia Rombley aan voor De Beste Zangers van Nederland

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Leuk maar wordt het nog leuker? De Beste Zangers van Nederland

  1. underkoffer

    Ik dacht juist dat je enthouisast was over dit programma?

    Ik heb er afgelopen week echt van genoten en na de aflevering wou ik er eigenlijk gelijk meer van zien. Dat is een goed teken.

      /   Reply  / 
  2. michel

    ik vind het idee heel leuk. Programma was ook leuk om naar te kijken maar, ze hadden er meer uit kunnen halen. Ik vraag me bv af waarom ze helemaal naar Ibiza zijn afgereist voor dit spel want, daar zie je helemaal niks van.

      /   Reply  / 
  3. Volkert vd G

    Een verrassend nieuw en toch wel origineel programma, ik dacht alleen dat de “cast” elke keer zou wisselen, maar helaas, dat zou ook wel erg begrotelijk worden.

      /   Reply  / 
  4. Vincent

    Vond de eerste aflevering leuker. Vond het namelijk wat jammer dat er zoveel Nick en Simon nummers voorbij kwamen (wel logisch als er een ‘vervanger’ voor Simon gezocht moest worden, maar toch: vorige keer was dat leuker). Verder viel me op dat zowel Nick als Simon met geen woord repte over dat Nick het nummer Everything ook bij concerten (als ik Herman mag geloven op Nlpop) zingt…

      /   Reply  / 
  5. underkoffer

    Vond het leuk tot Albert West. Vast een goede zanger, maar voegt niks toe aan het program.

      /   Reply  / 
  6. voorwerp

    Van mij hoeven er niet allerlei beelden in over de lol die ze hadden overdag. Ik kijk puur voor de muziek.
    Gordon zingt gewoon SLECHT… Henk westbroek had zondag gewoon het verkeerde nummer gekregen..Albert West vond ik de eerste aflevering het echt goed doen. En ik vind dat Thomas Berge het erg goed doet! ik wist niet dat hij zo’n mooie stem had.. Zijn eigen muziek is eerlijk gezegd niet echt mijn smaak, maar zelfs je naam is mooi en “hoe lang” deed hij echt fantastisch.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>