Omroep Max komt met Bed & Breakfast-swap

Omroep Max kondigt voor eind februari 2012 het programma Bed & Breakfast aan, waarin eigenaren van een B&B een nachtje bij een collega verblijven. Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Bed & Breakfast is een Brits format dat al twee seizoenen succesvol loopt bij Channel 4. Leuk is dat er niet alleen maar 50-plussers meedoen aan de Nederlandse variant, maar de leeftijdsgrens is verlaagd naar 35 jaar.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Omroep Max komt met Bed & Breakfast-swap

  1. Pingback: Omroep Max met Brits tv-succes Bed & Breakfast | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>