Carlo chagrijnig zonder Doordraaishow in Life4You

Het leukste programma van de zondagmiddag keert terug op televisie: Life4You. Het afgelopen seizoen was wat mij betreft het leukste ooit, met name door de sfeer aan tafel bij Carlo Boszhard en Irene Moors. Voor 2011/12 zijn er niet al te veel wijzigingen doorgevoerd, wel is de formule hier en daar wat aangescherpt. Zo is er in het eerste half uur een showbiz-update door de redactie van RTL Boulevard. Verder is het de bedoeling om elke week de Doordraaishow te spelen. “Daar blijf ik altijd voor pleiten, maar dat onderdeel gaat er als eerste uit als er geen tijd is. Dan word ik chagrijnig”, vertelt Carlo tegen deze blog.

Ook willen Carlo en Irene dit seizoen weer nieuwe of onverwachte gasten langs laten komen. “Het is heel fijn dat dat gebeurt. Iedereen wil tegenwoordig wel, slechts een stuk of drie niet. We weten allemaal wie dat zijn.” Toch ging afgelopen seizoen Yolanthe Sneijder-Cabau overstag en dook ook John de Mol frequent op, waar hij voorgaande jaren niet te zien was in het zondagmiddagprogramma. Carlo zegt daarover: “Vergeet niet: Wij hebben voor The Voice of Holland aan de positieve sfeer bijgedragen, doordat de afvallers met coaches elke week langskwamen. We zijn het napraatprogramma.”

Hij vervolgt: “Er is ook steeds meer behoefte aan zulke programma’s, je ziet dat steeds vaker opduiken. Je kunt het misschien vergelijken met de sfeer aan tafel bij Voetbal International, alleen is Life4You voor vrouwen en anti-voetbalmensen. Het werkt nog steeds. En ik ben heel dankbaar hoor, het is heel lang voor Carlo en Irene het bestaansrecht geweest. Misschien nog steeds wel. Nee, we beginnen nog lang niet aan het laatste seizoen, RTL wil heel graag door.”

Vanmiddag komen langs: Rick Brandsteder, Marc van der Linden, Monique Smit, Rinus & Deborah, Arie Boomsma en Gerard Joling. Verder wordt vooruitgeblikt op het nieuwe tv-seizoen. Voorafgaand aan Life4You zendt RTL 4 Lekker Weg aan Tafel uit met tv-kok René Pluijm en Evelyn Struijk. Pluijm bereidt regionale specialiteiten en maakt daarbij gebruik van authentieke streekproducten.

Lekker Weg aan Tafel, 16.55 uur, RTL 4
Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Koude oorlog beslecht; Yolanthe zegt komst Life4You toe
- Life4You vanuit Delamar Theater voor Musical Awards

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Carlo chagrijnig zonder Doordraaishow in Life4You

  1. Sander

    Life 4 You blijft een heerlijk programma. Voor mij is het een vast onderdeel van de zondag geworden, zeker in de koude wintermaanden is het heerlijk om naar te kijken. Carlo en Irene blijven een geweldig duo en er hangt een heerlijke sfeer.

      /   Reply  / 
  2. kokkie

    vind het een leuke programma ga er altijd voor zitten , alleen uhm waarom meteen weer gerard joling weet dat het hun vriend is . maar ben zo gerard moe

      /   Reply  / 
  3. Casper

    ZANGER RINUS MET ZIJN VRIENDIN DEBORAH!!!

    IK GA ZEKER WETEN KIJKEN!!

      /   Reply  / 
    1. John Doe

      Ik ook.
      Die Deborah is zo geil.

        /   Reply  / 
  4. Brt

    Er kijken ook genoeg mannen naar hoor!

      /   Reply  / 
  5. Casper

    ik verwacht 2 miljoen kijkers vanwege rinus!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>