Winston Gerschtanowitz werkt meeste uren voor Talpa

Je ziet hem zeker vier keer per week RTL Boulevard presenteren, uitgezonden op RTL 4 en geproduceerd door Blue Circle. Maar Winston Gerschtanowitz is volgens eigen zeggen het meest onder de pannen bij Talpa. Winston in De Telegraaf: “Wat niet iedereen weet, is dat ik al een jaar of vijf bij Talpa achter de schermen werk. Het bedenken en verkopen van programma’s wil ik steeds meer gaan doen en ik ben zelfs met John de Mol naar Parijs geweest om The Voice of France te verkopen.”

De presentator mag op nieuwjaarsdag voor het eerst solo de nieuwjaarsshow van de Postcode Loterij presenteren. Het programma wordt geproduceerd door Talpa. “Er moet veel uitgelegd worden. Veel spelletjes, veel regeltjes die de kijker moet snappen. Daarnaast ben je ook de spelleider. En moet je dus tegelijk de tijd in de gaten houden, zodat de show niet een half uur uitloopt. Dan was het eenmalig, vrees ik.”

Hij vervolgt in de krant: “De meeste uren draai ik bij Talpa. Dat zijn lange dagen. Dan ga ik vaak even door naar Boulevard om daarna weer terug te gaan naar kantoor. Maar dat is wel wat ik ook het liefste wil hoor. Ik houd van werken.”

Zie ook:
- Winston geeft prijs aan verkeerde thuiswinnaar Miljoenenjacht
- Liveshows TVOH: Coaches om en om, Winston in Red Room

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winston Gerschtanowitz werkt meeste uren voor Talpa

  1. kokkie

    waarom geeft rtl john de mol niet meer aandelen nou verkopen bedoel ik misschien alleen maar goede zet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>