Galjaard: Kijker verwacht Robert ten Brink bij De Bachelor

Het nieuwe seizoen van De Bachelor dat vanavond op RTL 4 begint, wordt gepresenteerd door Robert ten Brink. De man die dit voorjaar al een studioreeks maakte van All You Need Is Love en in het najaar bovendien komt met Wie Trouwt Mijn Zoon. Voor zenderbaas Erland Galjaard is het niet meer dan logisch dat Robert ‘dr. Love’ ten Brink deze titels presenteert. “Robert kan dit fenomenaal. Mensen verwachten hem ook in zulke programma’s.”

Galjaard vertelt aan deze blog: “Je ziet dat kandidaten hem vrij gemakkelijker hun verhaal vertellen, omdat ze weten dat het bij hem veilig is. Hij straalt senioriteit uit, heeft ervaring en doet het bovendien met de nodige humor. Het is heel belangrijk om alles niet altijd even serieus te nemen. Robert heeft echt een meerwaarde bij dit genre terwijl het voor presentatoren vaak heel lastig is om zich te onderscheiden. Je bent heel dienend naar het format toe.”

Tussen de vorige reeks van De Bachelor en deze 2011-variant op Curaçao hebben heel wat jaren gezeten. Galjaard: “De laatste De Bachelor heeft het niet geweldig gedaan, wat overigens voor een groot gedeelte aan onszelf te wijten is geweest. De vorige was van RTL 4 naar Yorin verplaatst, dat was niet de plek voor dit programma. Yorin was wat RTL 5 nu is: scherp, jong en flitsend. Terwijl De Bachelor veel meer het vertellen van verhalen is, over relaties. Je wilt de mensen leren kennen. De Bachelor is dan ook meer een reality-programma dat een datingprogramma.”

Galjaard kijkt uit naar Wie Trouwt Mijn Zoon, een bestaand format. “Je zou de Franse versie eens moeten kijken, dat was een gigantisch succes. Het format is geëvolueerd tot een leuk format. Het programma ontstond ooit om mannen te helpen die kennelijk niet aan de vrouw kunnen komen. Maar nu volgen we heel leuke jongens die bijna parasiteren op de gastvrijheid thuis. Dat moeders zeggen: ga nu maar eens weg.”

The Bachelor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- The Bachelor terug op RTL 4: Heerlijke eerste aflevering
- Dit is RTL’s nieuwe The Bachelor: Lars Vreugdenhil (38)
- Robert ten Brink doet Wie Trouwt Mijn Zoon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Galjaard: Kijker verwacht Robert ten Brink bij De Bachelor

  1. thom

    top eindelijk begint dr vanavond naa een kleine 7 jaar afwezigheid een nieuw & alweer het 4e seizoen van de bachelor! vanaf vanavond wekkelijks elke woensdag om 20:30 bij RTL4 te volgen op een nieuwe plek & nieuwe prenteer gezicht niet meer Irene moors maar robert Ten brink en worden 8 afleringen van uitgezonden wort vanavond vast bekekeken door een kleine 1.5 miljoen mensen en vanaf vanavond is ook wekkelijks elke woensdag meteen na de bachelor! om 21:30 het nieuwe tv programma fortuinlijke vrouwen! daarin krijen we een blik met 3 of 4 nederlanse rijke vrouwen die dure auto”s hebben de duurste kleding en in een mooi groot huis wone ik gaa hier niet alleen vanavond maar de hele serie volgen dit najaar gaa ik namelijk ook het nieuwe RTL programma wie trouw mijn zoon?! en mam doe eens normaal kijken en Obese met wndy van dijk komt wel op tv Bij RTL4 maar ik demk in voorjaar 2012

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Doe eens normaal!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>