Talpa verlaat Laren voor Baarn

Talpa gaat verhuizen. Het sjieke kantoorpand in Laren is te klein geworden voor de snel groeiende tv-producent. Daarom wordt zo snel mogelijk begonnen met de verhuizing naar industrieterrein Noordschil in Baarn, waar ook twee tv-studio’s zijn. Daar wordt nu al onder andere Ik Hou van Holland opgenomen. De tv-studio’s zijn de komende twee jaar exclusief aan Talpa verhuurd, meldt De Gooi- en Eemlander.

Talpa zal in eerste instantie 5000 vierkante meter kantoorruimte huren op het industrieterrein, maar wil groeien naar 11.000 vierkante meter. Die oppervlakte biedt onderdak aan 650 medewerkers, schrijft de krant. De verwachting is dat Talpa veel meer televisie zal gaan maken nu John de Mol mede-eigenaar is geworden van SBS 6.

Begin 2013 moet de volledige verhuizing naar Baarn zijn gerealiseerd.

Zie ook:
Talpa verkoopt Sing It aan Mexico
Talpa neemt The Winner Is… in productie voor Nederland
Talpa produceert Nationaal Songfestival, meer budget
Tooske Ragas presenteert Talpa-trouwshow voor SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Talpa verlaat Laren voor Baarn

  1. kokkie

    ik blijf het maar belachelijk vinden dat hij sbs gekocht heeft . hij verdiend toch zat om voor iedereen programma’s temaken . en wederom word sbs als linda toch eens daar heen gaat een familie bedrijf.

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    @kokkie Hij blijft ook programma’s voor iedereen maken. Dit is een prachtige kans voor Talpa, ze kunnen SBS als hun etalage voor formats gebruiken.

      /   Reply  / 
  3. Jesse

    Ik ben het % even kwijt hoeveel John de Mol in SBS heeft,k maar zijn wens is denk ik nog steeds een eigen zender. Hij kan dan zonder problemen zijn eigen programma’s daarop uit proberen en daardoor eventueel verkopen aan het buitenland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>