DWDD: Fokke & Sukke maakt plaats voor Luckylife

Kijkers van De Wereld Draait Door werden gisteren verrast door het ontbreken van Fokke & Sukke. De stripfiguurtjes blijken het Vara-programma met ingang van dit seizoen te hebben verlaten. In plaats daarvan zendt DWDD nu Luckylife uit, naast de reguliere Lucky TV aan het einde van de show. “Lucky wéét hoe belangrijk een gezonde huid voor u is, een uitgebalanceerd dieet, een lentefrisse was, een blije baby, een onvergetelijke uitvaart en een zorgeloze stoelgang”, omschrijft de redactie de nieuwe bumper.

Verlies of aanwinst? Ik heb nooit wat met welke bumper van DWDD dan ook gehad, dus ik ben neutraal in deze.

Zie ook:
- Matthijs van Nieuwkerk is halverwege wel of niet tevreden
- Matthijs wil en kan late night, maar doet hij het ook?
DWDD kiest Chef’Special als huisband seizoen 2011/12

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “DWDD: Fokke & Sukke maakt plaats voor Luckylife

  1. aaron

    Een aanwinst, lucky tv is grappiger dan fokke en sukke !

      /   Reply  / 
  2. Albert Verlinken

    Ik had maanden terug reeds gelzezen dat die kanarie en eend niet terug zouden keren dus tot zover geen nieuws.

      /   Reply  / 
  3. Bram Heijstek

    tenenkrommend slecht!!!

      /   Reply  / 
  4. Daan

    Fokke en Sukke waren geregeld leuk. Lucky TV is echt complete droevenis: niet grappig, niet gevat, niet scherp, niet inhoudelijk maar slechts niveau nihil.

      /   Reply  / 
  5. Mieke

    Vond de hele 1e uitzending van DWDD erg slecht. Jammer dat die flauwe Lucky tv er nu midden in zit, na de uitzending vond ik niet zo storend, dat keek ik allang niet meer.

    Hoorde ook nog dat ze dit jaar weer items met die kok gaan doen. Ik hou het voortaan maar bij P&W want het lijkt een pruts-DWDD-jaar te worden.

      /   Reply  / 
  6. Whiskyfan

    Fokke&Sukke was een vast (en grappig) item in DWDD. De uitzending van gisteren was tenenkrommend slecht en Fokke&Sukke ontbrak echt. Lucky TV is slechts zelden grappig en was nu een hinderlijke storing in het programma.

    Ik hoop dat ze er bij DWDD nog even ‘in moeten komen’ want als dit de maat is voor het nieuwe seizoen, dan vrees ik dat het niet goedkomt met de kijkcijfers…

      /   Reply  / 
  7. TIm

    LuckyTV is echt amateurwerk – gewoon een bestaand fragment wat aanpassen op eenvoudige wijze. Dat vindt je ook op YouTube.

    Ik mis Fokke&Sukke nu al…

      /   Reply  / 
  8. Marja

    Lucky TV aan het eind keek ik al niet naar, maar Lucky Life is tijdens de uitzending. Kan niet anders zegggen:tenenkrommend, genant en schaamteloos. Zou goed zijn als ze hier direct mee stoppen! Dit gaat ze anders kijkers kosten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>