Frank Evenblij stopt nu echt als Jakhals bij DWDD

Hij kondigde het in 2009 al eens aan, nu voegt Frank Evenblij de daad bij het woord: hij stopt bij De Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Hij is van mening zichzelf niet meer te kunnen vernieuwen als Jakhals, daarom stopt hij. Wel gaat hij verder met tv-interviews. Momenteel onderhandelt Evenblij met de Vara over een nieuw format.

Met name de lengte van programma-onderdeel De Jakhalzen is volgens Evenblij een uitdaging. “Mensen hebben geen idee dat het echt heel veel werk is. Een interview van een kwartier is veel makkelijker dan een van drie minuten waarin een lijn zit die klopt.” Daarom geniet een langer interview zijn voorkeur. “Ik ben zeer goed voorbereid voor mijn gesprekken en ik ben echt geïnteresseerd. Ik zit veel meer in een gesprek dan in een interview.”

Bekijk het interview dat Frank gaf aan de Vara over zijn vertrek:

Zie ook:
- Frank Evenblij bouwt rol als Jakhals af
- Vara met nieuwe Evenblij met… Bløf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frank Evenblij stopt nu echt als Jakhals bij DWDD

  1. Johan

    Ik heb niet zoveel met die Jakhalzen, maar Frank Evenblij is wel een talent. Goede – en natuurlijk ook opvallende – programmamaker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>