EO praat over sterven met de sterren

Twee jaar geleden wilde de EO er nog niets van weten, een VIP-versie van Mijn Laatste Woorden, waarin bekende Nederlanders een boodschap opnemen voor het publiek voor als ze er niet meer zijn. Maar in 2009 gaat de omroep de dood toch bespreekbaar maken in De Kist. EO-boegbeeld Herman Wegter reist in een Fiatje door het land met een reusachtige doodskist op het dak. Hij bezoekt de sterren om met hen te praten over de dood. Wegter: “De dood hoort bij het leven en mag dus een onderwerp zijn voor gesprek. De gesprekken die ik met de mensen heb, zijn luchtig en humoristisch, maar ook heel persoonlijk confronterend.”

De EO presenteert vandaag zijn winterprogrammering. In het nieuwe jaar kunnen we onder andere Van Rossem in Amerika verwachten, waarin Amerikaanse christenen worden uitgedaagd te vertellen over hun geloof en hoe zij hier invulling aan geven. Verder gaat de omroep zoals bekend erfenissen verdelen voordat er überhaupt een dode is gevallen, komt er een EO-versie van Try Before You Die genaamd Checkpoint en portretteert de omroep Boeren en Baronnen, een programma over het leven van landgoedeigenaren en hun bezit.

Zie ook:
- EO gaat erfenissen al voor het overlijden verdelen
- Sterven met bekende Nederlanders

1 Reacties // Reageer

One thought on “EO praat over sterven met de sterren

  1. marciano

    Tja…………………….

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Weer controversieel EO-programma: Uit Elkaar | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>