De bedrijvendokter aan het werk in Operatie Van der Most

In het bedrijfsleven is Hennie van der Most een heel bekende naam. De ondernemer zette succesvol meerdere eigen bedrijfjes op en als consultant reikte hij meer dan eens de helpende hand toe bij gezonde en minder gezonde bedrijven. Nu heeft hij zijn eigen programma bij Omroep Max en de RVU: Operatie Van der Most. Een soort Herman Helpt (met Herman den Blijker) maar dan voor niet-horecabedrijven.

Ondernemerschap is een mooi maar zwaar beroep. Om succesvol te zijn moet u hard werken, kennis van zaken hebben en natuurlijk in uzelf geloven. En als het goed gaat, geeft dat veel voldoening. Maar wat als het minder goed gaat? Wat als uw zaak, waar u al uw ziel en zaligheid in hebt gestoken, ineens kopje onder dreigt te gaan?

Dan is het tijd voor Operatie van der Most! Tijd voor topondernemer Hennie van der Most, die met zijn schat aan kennis en ervaring alles op alles komt zetten om het tij te keren en samen met een jonge ondernemer de zaak van de ondergang te redden!

Operatie van der Most, 21.20 uur, Omroep Max/RVU (Nederland 2)

Zie ook:
- De bedrijvendokter in actie in Hennies Operatie

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De bedrijvendokter aan het werk in Operatie Van der Most

  1. Chiel

    Hier was ook een engelse versie van, goede serie was dat! Ga dit zeker een kans geven.

      /   Reply  / 
  2. Zo

    zal wel niks worden, gewoon een ripoff van donald trump.

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Dit heeft NIKS met Trump te maken. Heb je het bericht wel gelezen? Ze zoeken toch geen opvolger…!

        /   Reply  / 
  3. Aart

    Complimenten.
    Ik heb gisteren gekeken. Het was leuk.
    Het programma miste een paar zaken en hinkte misschien teveel op twee gedachten. Enerzijds wil het programma een beetje Herrie in de keuken zijn, met veel emoties van familieleden. Anderzijds wil het ook echt iets laten zien wat er komt kijken bij de bedrijfsvoering. Dat laatste kwam sowieso niet echt uit de verf. Het eerste was gewoon niet emo genoeg.
    Toch was het al met al de moeite waard. Als de vorm eenmaal is gevonden, moet dit programma blijven.

      /   Reply  / 
  4. Dario

    Het programma idee is inderdaad goed, maar de kennis en kunde van Van der Most kwam er niet echt uit. Terwijl deze man uiteraard wel goede kennis van ondernemen heeft, hij is zelf is meerdere sectoren actief en meestal ook zeer succesvol. Ik hoop dat dit in de volgende afleveringen beter naar voren komt. Wel een programma om te blijven volgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>