Arie Boomsma spreekt met KRO en andere partijen

De transfer van Arie Boomsma is halverwege. Vandaag is bekendgemaakt dat hij per 1 oktober vertrekt bij de EO, maar wie wordt toch zijn nieuwe opdrachtgever? Bij De Wereld Draait Door wilde hij er zojuist niet teveel over los laten. “Ik ben onder meer met de KRO in gesprek”, bevestigt hij de geruchten. Welke andere partijen met hem in onderhandeling zijn, vertelt hij niet.

“Er is nog niets getekend. Wat ik zo leuk vind aan de publieke omroep, is dat je er twee paden kunt bewandelen. Journalistiek ontwikkelen, actualiteiten meepikken, maatschappelijke betrokkenheid. De publieke omroep is zo’n mooie plek om te werken!”

Boomsma is niet ongerust over de toekomst. “Het is een spannende tijd, ik heb het gevoel dat het wel goed komt. Daarom zit ik hier enigszins gelaten. Maar ik ben ook teleurgesteld, de EO was een mooie club waar veel mooie mensen werken.”

De presentator benadrukt dat het annuleren van Loopt Een Man Over Het Water de druppel was die de emmer deed overlopen, maar dat het op zich al langer miszat. “De laatste jaren was er een paar keer een incident waarbij ik een andere kant op wilde, meer wilde en vooral sneller.”

Ik gok dat we binnen twee weken te horen krijgen wie Aries nieuwe werkgever wordt.

Zie ook:
- Arie Boomsma weg bij EO, vanavond in DWDD
- De tv-transfers uit de zomer van 2009
- Arie Boomsma overweegt nu wel vertrek bij EO
- EO doorkruist weer plannen Arie Boomsma
- Reformatorisch Dagblad wist schrappen Jezus-show eerder dan Arie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arie Boomsma spreekt met KRO en andere partijen

  1. Grimlock

    Hij past meer bij RTL5 ofzo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>