De rek is eruit: Toen Was Geluk Nooit Meer Gewoon

Na zestien jaar komt er vanavond een einde aan Toen Was Geluk Heel Gewoon. De serie begon in de tijdsgeest van eind jaren 50 en per seizoen werd er een jaartje bijgeteld. Nu is het begin jaren ’70 en vinden de makers het mooi geweest. Met de laatste aflevering getiteld De Rek Is Eruit wordt afscheid genomen van de nostalgische serie met Gerard Cox, Sjoerd Pleijsier en Joke Bruijs.

In deze laatste aflevering zijn Jaap en Nel weemoedig: ze gaan ermee stoppen. Siem verschijnt met de primeur in De Bruine Rotterdammer en vervolgens staan alle bekenden bij Nel voor de deur: Is het waar? En wiens schuld is dat dan? Jaap heeft daar wel een antwoord op. Maar dan komt Harmsen met een verrassing.

Voorafgaand aan de laatste aflevering is er een special: Toen Was Geluk Nooit Meer Gewoon. Hierin blikken de acteurs terug op zestien seizoenen van Toen Was Geluk Heel Gewoon. Daarna gaat het boek dicht. Al werkt Gerard Cox inmiddels aan een ander nostalgisch project: een remake van Stiefbeen en Zoon voor Omroep Max.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>