Waardig afscheid Toen Was Geluk Heel Gewoon

Ruim 1,5 miljoen mensen hebben gisteren afscheid genomen van Toen Was Geluk Heel Gewoon. Een bovengemiddeld hoge score voor de serie, helemaal als je bedenkt dat deze laat in het seizoen is uitgezonden, wanneer er doorgaans minder mensen tv kijken dan in de winterperiode. De special Toen Was Geluk Nooit Meer Gewoon met de laatste aflevering De Rek Eruit was daarmee het best bekeken programma van de avond na het Acht Uur Journaal.

De acteurs wilden voorkomen dat de formule sleets zou raken en kijkers afhaakten. Stoppen op het hoogtepunt en dat lijkt gelukt te zijn, afgaande op deze kijkcijfers.

Een deel van de cast waagt zich nu aan een nieuwe nostaligsche serie: Stiefbeen & Zoon voor Omroep Max. De KRO heeft voor zover ik weet nog geen nieuwe serie voor handen, al komt er wel een derde reeks van ‘t Schaep.

Zie ook:
- De rek is eruit: Toen Was Geluk Nooit Meer Gewoon
- Omroep Max brengt Stiefbeen & Zoon terug op tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waardig afscheid Toen Was Geluk Heel Gewoon

  1. Jeff0

    Ik heb echt genoten gister avond! ga het zeker missen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>