Paringsdans Jochem van Gelder en Omroep Max begonnen

Jochem van Gelder is na dit tv-seizoen transfervrij. Eigenlijk kan hij nergens goed terecht, maar zoals Zappen.blog.nl al voorspelde, heeft Omroep Max zijn interesse al getoond. Die omroep haalt de ‘afdankertjes’ gretig binnen en krijgt na dit tv-seizoen ook veel meer zendtijd en wil ook meer amusement gaan brengen. De Telegraaf meldt dat Jochem en Jan Slagter binnenkort om de tafel zitten.

Slagter is vol lof over Van Gelder. “Hij kan veel meer dan alleen programma’s met kinderen. Hij ligt ook goed bij de ouderen. Jochem is een aimabele, empatische man. Hij zou goed bij onze omroep passen.” De krant heeft ook gebeld naar de commerciële partijen, die geven aan zo 1-2-3 geen ruimte te hebben voor de praatjesmaker.

Als Jochem echt bij de tv wil blijven, dan moet hij deze kans van Omroep Max met beide handen aangrijpen. Ergens anders zit het er echt niet in. Vind ik, vind Bert van der Veer en vinden zovelen.

Zie ook:
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in
- Jochem van Gelder werkloos; weg bij NCRV
- RTL opent ook dit jaar Kerststerrencircus

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Paringsdans Jochem van Gelder en Omroep Max begonnen

  1. Pingback: Jochem van Gelder praat met 4 zendgemachtigden | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>