‘Hider in the House weggegooid kijkgeld’

Van Hider in the House is vanavond de vierde aflevering te zien. Jochem van Gelder verstopt opnieuw een bekende Nederlander bij een gezin en de ouders mogen daar niet achter komen. Hider in the House scoort tussen de 330 en 550 duizend kijkers en dat is een piek in de vooravond van Nederland 3. Toch heeft tv-expert Bert van der Veer geen goed woord over voor Hider in the House.
“Jochem van Gelder presenteert het met een blijmoedigheid die even tergend is als de onzinnige hectiek van de formule. Na 10 minuten ben je al doodmoe van alsmaar vals alarm en verder niks”, schrijft hij op zijn weblog.

“Terwijl pa (die denkt in een soort familieportret te zitten) geïnterviewd wordt moet de BN-er als finale opdracht bij hem op de rugleuning van de bank plaatsnemen. En pa voelt en ziet nog steeds niets! Natuurlijk niet, er loert een vette hoofdprijs. Of zullen ze niet verteld hebben dat het niet meer is dan een weekendje in Nederlands bekendste pretpark?”

De tv-maker besluit: “Hider in the House is weggegooid kijkgeld. Zet de aankoper van dit wanproduct in een bezemkast en eens kijken of hij binnen 10 weken ontdekt wordt…”

Hider in the House, 19.00 uur, NCRV (Nederland 3)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Hider in the House weggegooid kijkgeld’

  1. marco

    Tsja meneer van der Veer maar het is ook bedoeld als een kinder programma en valt onder Zapp.
    Nee voor het grote zaterdagavond amusement zal het niet geschikt zijn maar dat pretendeerd het ook niet.
    Niet zo een erg slim verhaal dus heer Veer maar dat zijn we wel gewend van u

      /   Reply  / 
  2. michel

    Sluit me aan bij Marco. Echt een onzin commentaar. Kon die man niet iets zeggen over een ander kinderprogramma? waar ik hem wel gelijk in moet geven is de irritante rol van Jochem van Gelder. Die nu toch echt eens andere programma’s moet gaan maken. Had liever Ewout Gennemans (willem wever) of Pepijn Gunneweg (Bzt show) in zijn plaats gezien.

      /   Reply  / 
  3. MadJo

    Er zijn genoeg programma’s door Van der Veer gemaakt die als weggegooid kijkgeld kan worden gezien. Dus hij heeft wel enigszins ervaring, en kan er met authoriteit over praten. :P

    Maar Hider In The House is gewoon een grappig kinderprogramma, komt (als ik het goed heb) uit de BBC stal, waar het ook redelijk goed bekeken wordt voor CBBC standaarden.
    Ja, het heeft weinig doel, maar dat heeft Wie Ben Ik ook niet.

      /   Reply  / 
  4. Dario

    Misschien kan Bert van der Veer een 18-delige dramaserie maken over aambeien, schele jachthond!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>