Ook Praatjesmakers ontdekt de BN’er

Praatjesmakers is al vele jaren een succes van de NCRV. Jochem van Gelder laat kinderen de gekste dingen vertellen over het leven thuis of op school. Een formule die niet sleets te krijgen is, zo lijkt het. Toch wil de NCRV eventuele vermoeidheid voorkomen door het toevoegen van een nieuw onderdeel: de kids van de sterren.

Hoe ziet pappa eruit als hij net uit bed komt? Wie bepaalt de regels in huis? Wat doet mamma voor werk? Vervolgens moet de BN’er raden wat zijn of haar kinderen hebben geantwoord.

In de eerste aflevering vertelt de vierjarige Björn over zijn vader, judoka Dennis van der Geest. In de uitzendingen erna zijn onder andere sportpresentator Toine van Peperstraten, zanger Wolter Kroes en actrice Elle van Rijn aan de beurt. Henny Huisman wordt geconfronteerd met uitspraken van zijn kleinkinderen.

Blijkbaar zijn we nog steeds geïnteresseerd in een kijkje in het leven van de BN’er, want hij mag dus weer opdraven in een programma dat ook prima zonder bekendheden kan. Eens zien hoeveel kijkers meer Praatjesmakers met deze toevoeging weet te trekken.

Praatjesmakers, 20.25 uur, NCRV (Nederland 1)

Zie ook:
- Praatjesmakers gaat de grens over
- Jochem van Gelder is kinderprogramma’s beu
- NCRV censureert Praatjesmakers-parodie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ook Praatjesmakers ontdekt de BN’er

  1. Valpa

    Het was al een verschrikkelijk programma, en het zal nog verschrikkelijker worden. Kan die hele Jochem van Gelder niet van de televisie af. De Fiat Multipla onder de presentatoren, bleeh.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Ik heb het wel gehad met praatjesmakers. Je ziet duidelijk dat de zomer programmering langzaam op gang komt. vanavond voor mij dus maar veel rtl5.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>