Nieuwe afleveringen Hello Goodbye op Nederland 1

De NCRV heeft veel op Schiphol gebivakkeerd deze zomer. Als het niet was voor talkshow On Air, dan wel voor Hello Goodbye. Vanavond zijn er nieuwe afleveringen te zien op Nederland 1 met natuurlijk interviewer Joris Linssen, de drijvende kracht achter het format.

In de eerste aflevering staat hechte vriendschap centraal. Een stoere man heeft het zwaar met het gemis van zijn liefste voetbalmaatje. Een klein meisje droomt ervan dat haar beste vriendin haar tweelingzusje is. Ook te zien, is de innige vriendschap tussen een moeder en zoon, tussen twee ex-geliefden en hun dochtertje, tussen een dochter en haar overleden vader en tussen een vrouw en een man die als gevolg van een beroerte niet meer kan praten.

Hello Goodbye, 20.30 uur, NCRV

Zie ook:
- Tranentrekker en kijkcijferhit Hello Goodbye terug
- Toch nieuwe pilot-opname van Hello Goodbye in Amerika

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe afleveringen Hello Goodbye op Nederland 1

  1. Johan van den Hove

    Kunt u mij de naam van de muziek geven die gespeeld wordt tijdens de ontvangst van de Ghanese dame die op bezoek komt bij de man die een herseninfarct heeft gehad. Ik ben zeer geroerd door dit onderdeel met deze muziek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>