Matthijs van Nieuwkerk mag topsalaris weer bewijzen

Na twee matige vervangers is De Wereld Draait Door vanavond weer terug. Dat moet de Vara en Matthijs van Nieuwkerk toch enigszins goed uitkomen, want na On Air en De Zomer Draait Door kunnen ze het salaris van de presentator rechtvaardigen. Precieze getallen zijn niet bekend, maar naar verluidt zit Van Nieuwkerk wel twee keer boven de Balkenende-norm.

De Wereld Draait Door gaat zijn vijfde seizoen is en kent veel vertrouwde rubrieken, zoals De Jakhalzen, Lucky TV, De TV Draait Door, Fokke & Sukke en de maandelijkse mediauitzending. Gasten vanavond: Beau van Erven Dorens, Caro Emerald en Maarten van der Weijden. Tafelheer is Jan Mulder.

Good to have you back!

Zie ook:
- On Air scoorde slecht, maar bleef strontkar bespaard
- Lekker buiten spelen of De Zomer Draait Door kijken?
- Van Nieuwkerk geeft De Zomer Draait Door er ook van langs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Matthijs van Nieuwkerk mag topsalaris weer bewijzen

  1. Jochem

    Al dat gezeur over die salarissen bij de Publieke Omroep. Ze verdienen misschien in verhouding heel veel vergeleken met de de ‘gewone man’ (mijzelf inbegrepen), maar dezelfde mensen die over ‘hun belastinggeld’ lopen te piepen zouden ook geen nee zeggen tegen zo’n salaris. De salarissen van topambtenaren bij de overheid worden evengoed uit gemeenschapsgeld betaald en daar kraait geen haan naar.Omdat het over de salarissen van BN-ers gaat, heeft iedereen er ineens een mening over. En als we toch een Balkenende-norm gaan hanteren, mogen ook de salarissen van al die ‘topvoetballers’wel eens onder de loep worden genomen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>