John de Mol gelooft nog steeds in wereldwijd succes Gouden Kooi

John de Mol staat weer even volop in de belangstelling. Wereldwijd benaderen journalisten hem vanwege het 10-jarig jubileum van Big Brother. En tegen al die journalisten vertelt hij dat de spraakmakende opvolger er aan staat te komen: De Gouden Kooi. Tegen persbureau ANP zegt hij: “Ik voorspel dat De Gouden Kooi voor het einde van volgend jaar ergens op de wereld aan een internationale opmars begint. Als het maar eenmaal weer op de buis is, zal dat wereldwijd zorgen voor een domino-effect.”

Het idee van Big Brother is volgens de mediamagnaat nog lang niet uitgeput. “Toen we het tweede of derde seizoen voorbereidden, hadden we op één avond zomaar acht varianten verzonnen; zo rijk is het basisidee. Ik vind dat we het programma in Nederland te weinig hebben vernieuwd en te veilig gecast.”

Vreemd genoeg verwacht hij in Nederland niet meer een nieuwe Big Brother uit te zenden. “Daarvoor is Big Brother te duur. Bovendien hebben we hier al De Gouden Kooi gehad; dat was ‘the next step’ na Big Brother. Dat programma was technisch ook tien stappen verder, het was meer soap en drama dan reality.”

Zie ook:
- De Gouden Kooi komt er ook in Bulgarije
- Finale Gouden Kooi kijkcijferknaller
- Flinke expansie Talpa; wil John de Mol Endemol-succes herhalen?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “John de Mol gelooft nog steeds in wereldwijd succes Gouden Kooi

  1. Tino

    Ik begrijp niet waarom er niet een Big Brother wordt gemaakt zoals dat in Amerika wordt gedaan. Met Head of Household, met Power of Veto. Veel interessanter om te kijken en ook lekker vernieuwend. Maarja.

      /   Reply  / 
    1. ria wolters

      je hebt groot gelijk,deze maand bestaat het fenomeen BigBrother 10jaar,waar is het begonnen???in Nederland…waar komt er in het jubileum jaar geen Big Brother…in Nederland,snap er de ballen niet van dat zo’n suksesvolle formule,zoals deMol zegt.Juist nu geen vervolg heeft in Nederland.
      Ga inderdaad voor Head of Household,of sleur in dit jubileumjaar een stel oud-bb’ers uit huis en zet ze in het BB-huis,dat is tv.John kom op je kunt het geef eens een paar euries uit in Nederland van wat je in de rest van de wereld met bb hebt verdiend.!!!!!!!!!!!!

        /   Reply  / 
  2. joss

    Dont tell them that you want reconcilliation couse no one will show up, let me help you to bring them and when there in the house we start to talk about reconciliation as I just came back to reconcile Europe with Africa, And it went wel so plse lets make appointment to talk about it soon. jOSS

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>