Weer trammelant rondom Nationaal Songfestival

Er is weer heibel in de tent bij het Eurovisie Songfestival. De wildste geruchten doen de ronde over Corry Konings en haar protégé Marlous. Corry zou zich hebben teruggetrokken in Spanje waardoor het coachen van Marlous er bij in schiet. Dat zou scheef zijn gelopen waarop Corry haar deelname heeft ingetrokken – en diskwalificatie van Marlous dreigt. Zondag dus een nationale voorronde met maar vier acts?

Marlous zelf denkt van niet. “Voor zover ik weet sta ik gewoon zondag in de show. Ik heb er hartstikke veel zin in”, zegt ze tegen Shownieuws. Volgens Marlous komt het geschil doordat ze ook met een ander producersduo een versie heeft opgenomen, een beetje in de sfeer van carnaval / après ski. “Nu zou er ruzie zijn over welke versie wordt ingezonden.”

Het begint een steeds troostelozere bedoening te worden rondom het Nationaal Songfestival. Zonde hoor, de Toppers hebben het vorig jaar zo goed terug op de kaart gezet. Zal de NOS al spijt hebben van zijn overdracht aan de Tros? Ik denk dat de Songfestival-fans allang zijn afgeknapt op de Tros-aanpak.

Zie ook:
- Songfestival-liedje Pierre Kartner hopeloos oubollig
- Edsilia Rombley trok zich terug voor Songfestival 2010
- X Factor vreest Eurovisie Songfestival niet

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weer trammelant rondom Nationaal Songfestival

  1. Laatbloeier

    De acties van Corry Konings komen wel vreemd over. Eerst mee willen werken en je dan terugtrekken in Spanje? En vervolgens boos zijn omdat je pupil bij gebrek aan begeleiding dan maar met anderen gaat werken? Sneu voor Marlous; wat heb je nou aan zo’n coach?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Songfestival-rel Corry Konings en Marlous gesust | Zappen

  3. Yorphoto

    Helemaal eens met “laatbloeier”. En daarna is het een complete soap geworden. Sneu voor deze startende artiesten die niet de mogelijkheden hebben zich goed te verweren tegen de halve waarheden en zelfs onwaarheden waar de media zich van bedienen. Media die er maar al te graag een compleet drama van te maken, schaamteloos en respectloos, want alles voor de aandacht. De BN-ers en de Tros maken er helemaal een potje van en weten niet hoe snel ze hun eigen straatje schoon moeten vegen. triest… heel triest.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Inderdaad, en op dit moment vind ik het sneu voor Sieneke. Ook al vind ik het hele gebeuren bagger, zij wordt er toch de dupe van.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>