Halve finale Move Like Michael Jackson kijkcijferdieptepunt

Je zou verwachten dat een programma aan kijkers wint naarmate de finale nadert. Zo niet Move Like Michael Jackson. De gifbeker voor SBS 6 is nog steeds niet leeg en moest gisteren een kijkcijferdieptepunt noteren voor de halve finale. Slechts 307 duizend kijkers stemden af op de talentenjacht, waar Jermaine Jackson nu ook in uitkwam. Afgelopen donderdag was de halve finale al te zien bij de Belgen.

‘s Nederlands best bekeken amusement bleef Ik Hou van Holland, al moest Linda de Mol wat kijkers inleveren om op 2,1 miljoen uit te komen.

Met 1,7 miljoen kijkers presteerde Echt Waar?! van Jack Spijkerman wel stabiel. Ook de herhaling van De TV Kantine werd met 766 duizend kijkers goed bekeken op RTL 4.

Op Nederland 1 trok Kassa deze week slechts 1,1 miljoen kijkers. Kinderen Geen Bezwaar kwam uit op 992 duizend kijkers. Na het journaal volgde X De Leeuw met nu 1,1 miljoen kijkers. Daarna zakte Nederland 1 toch weer snel in. Deadline kwam uit op 683 duizend kijkers, Raymann is Laat trok 557 duizend belangstellenden en de nieuwe talkshow Sylvana was op de late avond goed voor 450 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: X Factor wint kijkers, Flikken blijft 1
- Kijkcijfers: TBS-special Peter R. de Vries trekt 1,9 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Weer meer kijkers voor Linda en Jack

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Halve finale Move Like Michael Jackson kijkcijferdieptepunt

  1. Cees

    Bijna 800.000 kijkers minder:
    Totaal zenders 17 April: 32.2 100.0 4.885.000
    Totaal zenders 10 april: 36.7 100.0 5.564.000

    Dat zegt genoeg denk ik, daarom iets minder kijkers voor Linda.

      /   Reply  / 
  2. darinka

    ik zou het zeggen ieders eige programma toch,iedereen kijkt waar hij of zij van houd en ik houd van MOVE LIKE MICHAEL JACKSON en kijk daarom graag er naar.
    Daar bij is ook te zien Jermaine jackson de broer van mijn allerliefste Idool NICHAEL JACKSON en de alle muziek van MJ daar kijk ik echt naar…niet te gek en over de andere zenders maakt mij echt niks uit,en ik kijk naar uit de finalen en heb ook mijn favoriet….

      /   Reply  / 
    1. DARINKA

      ja sorrie voor verkerde naam van MICHAEL JACKSON in plaats van NICHAEL,ik zag het net pas en wil even recht zetten.
      Een ding is zeker er is echt veel talent en ik kijk het graag en zeker omdat veel muziek van MICHAEL JACKSON word gedraait en die kleine Luciano en mike die doen het primma,ik hoop dat JERMAINE voor de beste zal kiezen….ik kijk er uit naar de volgende keer en zeker naar de finalen die mag de hele avond gaan duuren hihi….

        /   Reply  / 
  3. marieke

    het lijkt wel heden den dagen aleen de kijkcijfers nog tellen.
    Zeg nou eens eerlijk welk programma kan jullie goed keuring nog weg dragen ? tegenwoordig hebben we wel over alles en iedereen een mening klaar staan . Het is gewoon een mooi programma waarin dansers/ danserres hun kunsten mogen vertonen in hun eigen stijl maar later als hoofd pijs wel voor miljoenen publiek een show ten beste mogen even een groote eer !! de grooste eer voor een gweldige danser die Michael jackson was . En zal alijd in mijn hart blijven bestaan .

      /   Reply  / 
  4. Seppie

    Hahaha, waarom worden alleen programma’s genoemd over minder kijk cijfers, die andere zenders weg willen pesten?

    Ik kan er zo 4 noemen die er zo bij kunnen. Maar dat ga ik niet doen.

    By the way ik kijke wel naar dit programma.

      /   Reply  / 
  5. Laatbloeier

    Van die 307.000 voor Move like Michael Jackson was ik er toch wel één. Maar ja, ik ben iemand die graag naar dansen kijkt en dansen met Michael Jackson’s naam eraan verbonden is nog eens extra. Die eerste ronde van 4 weken duurde mij wel te lang. Al heb ik respect voor alle deelnemers; de tijd en moeite die ze erin steken. En dan maar even voor de camera gaan staan en je ding doen met het risico afgekat te worden. Ik zou het zelf niet zien zitten.

    Feit is dat, met alle respect, nu het kaf van het koren is gescheiden en ik zit te genieten van al dat talent. Echt te gek hoe sommigen kunnen dansen en de creativiteit en energie die er vanaf spat. Gewoon jammer dat het was afgelopen, en ik kijk al uit naar de volgende keer.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      …en van de kijkcijfers in relatie met andere programma’s kan ik niet wakker liggen. Ieder zijn smaak, maar ik heb niks met Ik hou van Holland en Echt waar?

        /   Reply  / 
  6. Mar

    Je hebt helemaal gelijk laatbloeier, ik vind het ook een geweldig programma!!!

      /   Reply  / 
  7. LoveUmore

    ik hou van holland is ook best leuk hoor… maar alleen tijdens de reclames van Move Like Michael Jackson :)

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Doe ik ook, LOL!
      Maar voor MLMJ blijf ik thuis en dat zou ik voor IHVH niet doen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>