Kijkcijfers vrijdag: Flikken wint, Nieuwe Uri Geller zakt weg

Voor de derde achtereenvolgende week is Flikken Maastricht het best bekeken programma op de vrijdagavond. Het Tros-drama trok gisteren 1,7 miljoen kijkers en dat is een slordige 200 duizend kijkers meer dan X Factor. Opvallend is dat de Danny de Munk-soap opeens 941 duizend kijkers trekt, een kwart meer dan voorgaande weken. Bij SBS 6 leek De Nieuwe Uri Geller gered toen de liveshows begonnen, maar de kijkcijfers beginnen nu toch stevig in te zakken tot 693 duizend kijkers.

Meer dan in andere seizoenen bekruipt mij het gevoel van doorgestoken kaart. Bovendien is Beau van Erven Dorens niet de juiste man voor deze titel. Je ziet aan alles dat het hem niet interesseert en de kwalificatie ongelofelijk heeft hij door het veelvuldig gebruik volledig uitgehold. Jammer, Tooske blijkt voor dit programma toch heel geschikt.

RTL 4 versterkt zijn score op de vrijdagavond verder met De TV Kantine. De eerste aflevering trok gisteren 1,4 miljoen kijkers. Aansluitend werd de uitslag van X Factor uitgezonden, waar 1,3 miljoen mensen voor opbleven. Hierin was te zien dat Janna en Fierce de talentenjacht moesten verlaten.

Op RTL 5 begon Snafu TV van Robert Jensen. Ondanks het stuntje met de gierwagen trok het programma een schamele 241 duizend kijkers.

Zie ook:
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door
- Kijkcijfers zondag: 5 miljoen trekt 1,6 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: Nog meer kijkers voor RTL 4
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken wint weer, X Factor stabiel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Flikken wint, Nieuwe Uri Geller zakt weg

  1. Topmodel

    Had Snafu wel willen zien, maar er was gisteren zoveel op tv. Gehaktdag en daarna Top Gear Bolivia special gekeken. Xfactor opgenomen (maar nog steeds geen zin om te kijken) verder 1 act van Uri gezien met een bange Patty die een spin op haar hand kreeg. Was volgens mij hardstikke mislukt, maar goed.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Jammer dat X Factor het aflegt tegen Flikken Maastricht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>