Kijkcijfers zondag: Voetbal en Miljoenenjacht grote winnaars

De kijkcijfers van RTL 7 van gisteren kunnen de annalen in. De mannenzender trok, 2,6 miljoen kijkers met de bekerfinalewedstrijd Ajax-Feyenoord. Zulke aantallen zijn ongekend voor RTL 7. Verder scoorde RTL 4 als vanouds met Miljoenenjacht, waarin een caissière haar gewonnen geld zag slinken van een kleine drie ton tot 12.000 euro. De deceptie bij het koffertjesspel werd door een dikke 1,7 miljoen mensen bekeken.

De afgelopen zondagen was Peter R. de Vries telkens de grote kijkcijferwinnaar. Maar nu zijn drieluik rondom Koos H. is afgerond, tuimelen ook de kijkcijfers naar beneden. Vorige week nog 1,9 miljoen kijkers, nu 962 duizend kijkers. Het kan verkeren, al miste De Vries natuurlijk de enorme mediaaandacht voor zijn uitzending.

Nederland 1 deed het goed met het NOS Journaal (2,4 miljoen) en Bananasplit trok nog eens 1,4 miljoen kijkers. Toch wordt het lopende seizoen veel minder goed bekeken dan de vorige serie. X De Leeuw op Zondag trok 892 duizend kijkers, de Avro-comedy We Gaan Nog Niet Naar Huis kwam uit op 821 duizend kijkers.

Op Nederland 3 was de eerste aflevering van De Bubbel te zien. De nieuwsshow trok 460 duizend kijkers en staat daarmee nog net in de Kijkcijfer Top 25.

Zie ook:

- Kijkcijfers vrijdag: Flikken sluit in stijl af, X Factor levert in
- Kijkcijfers zondag: Journaal trekt 3,4 miljoen kijkers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Voetbal en Miljoenenjacht grote winnaars

  1. Martijn

    Op naar het volgende seizoen miljoenenjacht. Genoten van de uitzending. Moet eerlijk zeggen dat ik bij 266.000 ook nog doorgegaan zou zijn met de 5 miljoen erin en nog een hoog bedrag, maar bod van 115.000 erna had ik direct geaccepteerd met nog maar 1 hoog bedrag.
    Volgend seizoen ff het decor wat opfrissen aub, wordt wel erg oudbollig moet ik zeggen. Tribune deel ok, maar de vloer dat kan toch wel wat meer van deze tijd worden gemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>