Kijkcijfers zondag: Peter R. de Vries sluit af met 1,7 miljoen

De laatste aflevering van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever van dit seizoen trok gisteren 1,7 miljoen kijkers. De Vries staat daarmee op de tweede plaats in de dagelijkse Kijkcijfer Top 25. Alleen het NOS Journaal trok meer kijkers: 2 miljoen. De misdaadverslaggever maakte in zijn extra lange uitzending van gisteren korte metten met het boek Echte Mannen Eten Geen Kaas van Maria Mosterd. SBS 6 komt woensdag met een vervolg door een documentaire uit te zenden rondom Manou, de vermeende loverboy van Maria Mosterd.

De tv heeft het gisteren in veel huishoudens rustig gehad. Slechts zes programma’s wisten meer dan 1 miljoen kijkers te trekken. SBS 6 wist nog 1,5 miljoen kijkers te boeien met de 4999ste aflevering van Hart van Nederland. Verder kwamen alleen programma’s van Nederland 1 boven het miljoen uit. Studio Sport Eredivisie trok 1,6 miljoen kijkers. Nu de kampioen bekend is, neemt de belangstelling daar dus voor af.

Verder wist Caroline Tensen 1,4 miljoen kijkers te boeien met Eén Tegen 100. X De Leeuw op Zondag trok 1,2 miljoen kijkers.

RTL 4 zendt blockbusters uit op zijn zondagavond. Gisteren was The Da Vinci Code aan de beurt. De film trok 766 duizend kijkers. Eerder die dag was Life4You te zien, waarin de nominaties voor de musical awards bekend werden gemaakt. Naar het zondagmiddagprogramma keken 568 duizend mensen.

Op RTL 5 is Spartacus de grote hit van de zondag. Het bloedige epos was gisteren goed voor 465 duizend kijkers en daarmee het best bekeken programma. Wipeout trok gisteren 355 duizend kijkers, The Phone scoorde 294 duizend kijkers. Het spraakmakende Mentalisten Ontmaskerd lijkt steeds minder kijkers te boeien; gisteren nog maar 179 duizend.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Paul wint weer kijkers, Carlo verliest
- Kijkcijfers vrijdag: X Factor weer grote winnaar
- Kijkcijfers zondag: Studio Sport blijft onder 3 miljoen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Peter R. de Vries sluit af met 1,7 miljoen

  1. gtstfites.nl.tt

    Herman ik zag in de reclame van RTL 4 dat Holland’s got Talent naar RTL 4 komt en dat zal in het najaar zijn en Robert ten Brink presenteerd het iedegeval

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Da’s wel heeeeeeel oud nieuws wat je daar zegt

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>