Kijkcijfers zaterdag: X De Leeuw weer de grootste

Opnieuw heeft Paul de Leeuw de slag om de kijker gewonnen afgelopen zaterdag. Gisteren keken er 1,4 miljoen mensen naar X De Leeuw en daarmee vormt de show het best bekeken amusement van de avond. Echt Waar!? van RTL 4 scoorde 1,2 miljoen kijkers, Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag kwam uit op 969 duizend kijkers. SBS 6 trok 885 duizend kijkers voor de film Princess Diaries 2.

Op Nederland 1 was het verder de vooravond die scoorde, met Kassa en Kinderen Geen Bezwaar. Al beleefde Raymann Is Laat ook een redelijke week met 682 duizend kijkers. Dat is de afgelopen maanden telkens veel lager geweest.

Op Nederland 3 trok de tweede aflevering van Wie Wordt Kruimeltje 304 duizend kijkers. De finale van Op Weg naar het Lagerhuis wist slechts 98 duizend kijkers te boeien. Ook VPRO’s Metropolis werd beroerd bekeken: 93 duizend liefhebbers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Finale De Nieuwe Uri Geller onder miljoen
- Kijkcijfers zondag: Peter R. de Vries sluit af met 1,7 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Paul wint weer kijkers, Carlo verliest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: X De Leeuw weer de grootste

  1. Tim20

    hoe kan het dat Princess Diaries 1 meer kijkers trok dan deel 2? Is het tweede deel niet leuk?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>