Johnny de Mol en Angela Groothuizen in Ranking the Stars

Paul de Leeuw heeft zojuist – onder een groot voorbehoud – twee namen onthuld van Ranking the Stars seizoen 7. “Ik weet zeker dat Angela Groothuizen meedoet en ik weet zeker dat Johnny de Mol meedoet”, zegt Paul in de Coen & Sander Show. Het was de bedoeling om daar de transfer bekend te maken, maar Evert Santegoeds had vanmorgen de primeur op Radio 538. Ranking the Stars is vanaf 18 december te zien op Nederland 3.

“Al meteen toen ik het had weggegeven, belde ik met Pim Castelijn (van BNN, red) dat ik het terug wilde. Maar dat kon niet meer”, aldus Paul. Hij noemt het presenteren van het spelletje een verslaving.

“Het derde en vierde seizoen zijn redelijk snel na elkaar opgenomen. Toen was ik er even klaar mee en ging ik twijfelen over de formule. Dat moet je nooit doen, twijfelen aan een goede formule.” Paul zegt dat het terug verkrijgen van de presentatie in goed overleg is gegaan en Sander Lantinga beaamt dat, ook namens medepresentator Sophie Hilbrand.

Lantinga: “Ik heb het afgelopen jaar heel erg veel televisie gemaakt, maar ik ga me nu weer even toeleggen op radio.”

Producent Eva Media is nog bezig om alle kandidaten bij elkaar te krijgen, 10 in totaal. Onze tips: Alex Klaassen, Henk Westbroek, Jort Kelder, Nelleke van der Krogt, Tijl Beckand, Bram Moszkowicz en Gerard Joling.

Op 16 december is de eerste opname, twee dagen later dus al de uitzending.

Zie ook:
- Paul de Leeuw: Ik miste Ranking the Stars
- Paul de Leeuw terug bij Ranking the Stars
- Paul de Leeuw uitgerankt, BNN nog niet
- Het zesde (en laatste?) seizoen van Ranking the Stars
- Eva Media maakt pas op de plaats

1 Reacties // Reageer

One thought on “Johnny de Mol en Angela Groothuizen in Ranking the Stars

  1. Ariane

    Ik vind zelf de combinatie mannen en vrouwen bij Ranking the Stars minder leuk dan de aparte edities.Het is om een of andere reden lastig om dat concreet uit te leggen. De afgelopen twee edities waren zorgden de gasten ook voor weinig vuurwerk, dat zal er ook wel mee te maken gehad hebben.
    De tips die je hier geeft, zouden zeker de moeite waard zijn: allemaal mensen die in ieder geval heel gevat zijn en waarschijnlijk ook wel mensen uit hun tent kunnen lokken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>