Paul de Leeuw: Ik miste Ranking the Stars

Al op 18 december zijn er nieuwe afleveringen te zien van Ranking the Stars. Dat betekent een degradatie voor het Avro-quizje Weten Zij Veel?, dat nog tot januari in de schema’s staat opgenomen. Paul de Leeuw neemt de presentatie over van Sander Lantinga en Sophie Hilbrand. Paul: “Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund.”

Sander: ‘Ranking the Stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje.”

Het is nog niet bekend of de zevende serie een mannen-, vrouwen- of gemengde editie wordt. Eva Media maakt acht afleveringen.

Zie ook:
- Paul de Leeuw terug bij Ranking the Stars
- Paul de Leeuw uitgerankt, BNN nog niet
- Het zesde (en laatste?) seizoen van Ranking the Stars
- Kijkcijfers zaterdag: Lieve Paul zakt door het miljoen
- Eva Media maakt pas op de plaats

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Paul de Leeuw: Ik miste Ranking the Stars

  1. Lies

    Of zou Ranking The Stars Paul de Leeuw gemist hebben gezien de kijkcijfers van het huidige presentatieduo Lantinga en Hilbrand? ;)

      /   Reply  / 
  2. mauriceio

    wat gebeurt er dan met weten zij veel!?.

      /   Reply  / 
  3. Ariane

    Ik denk dat de over het algemeen totaal niet tot de verbeelding sprekende BN-ers van de laatste twee seizoenen ook een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het dalen van de kijkcijfers. Veel mensen die toch niet zo heel erg bekend zijn bij het grote publiek. Sander Lantinga en Sophie zijn ontzettend leuke en goede presentatoren, maar het werd ook wel duidelijk dat niemand zo goed bij RTS past als Paul de Leeuw.Nu ze het echt moeten gaan hebben van de wannabe BN-ers, zullen ze De Leeuw hard nodig hebben. Hij zal er toch wel wat leuks van weten te maken.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Johnny de Mol en Angela Groothuizen in Ranking the Stars | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>