Verschil Popstars en Holland’s Got Talent nog 107.000 kijkers

RTL 4 en SBS 6 hebben sinds vorige week allebei een talentenjacht geprogrammeerd op de vrijdagavond. De eerste slag won RTL overduidelijk toen ‘Holland’s Got Talent’ bijna 300 duizend kijkers meer scoorde dan het SBS-programma ‘Popstars’. Gisteravond is Popstars begonnen aan een inhaalrace en kwam de talentenjacht dicht in de buurt van de kijkcijfers van Holland’s Got Talent.

De SBS-show trok vrijdagavond volgens Stichting Kijkonderzoek (SKO) 964.000 kijkers. Dat is al flink meer dan de driekwart miljoen voor de eerste uitzending op 10 juli.

RTL 4 wist om half negen 1.071.000 mensen te boeien met Holland’s Got Talent, net iets meer dan de één miljoen vorige week.

Al met al is het verschil tussen beide zenders geslonken naar 107.000 kijkers. Wat doen de uitzendingen van komende vrijdag? Zit SBS dan boven RTL? De strijd om de (zomer)kijker is in ieder geval nog niet gestreden.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Verschil Popstars en Holland’s Got Talent nog 107.000 kijkers

  1. Valpa

    Heb het eerste minuutje gekeken van Popstars, en daarna meteen doorgezapt naar HgT. Wat een giller zeg.. gaan ze aftellen tot het programma begint! Wat is daar de toegevoegde waarde van, dat doen ze bij een WK-finale zelfs niet. Zal SBS binnenkort het volkslied laten klinken voordat een programma begint ofzo? Overigens genoten van HgT, Gordon zit daar helemaal op zijn plek!

      /   Reply  / 
  2. Stefan

    @Vulpa
    Bij t WK werd al een uur van te voren afgeteld ;)

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Denk dat HGT wel steeds rond/boven het miljoen blijft.
    Als de liveshows beginnen (nadat iedereen terug van vakantie is) zullen de cijfers wel iets omhoog gaan. En die van popstars rond de 800-900 duizend kijkers blijven. (aangezien de audities zóó lang duren)

      /   Reply  / 
  4. Ron

    Herman, in de Kijkcijfer Top 25 staat het laatste deel van Popstars op de derde plaats (uitzending half 11) met 1,5 miljoen kijkers. Tellen deze dan niet mee voor het totaal?

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Dat valt onder Popstars maar SBS doet of het een apart programma is. Kijk eens naar de tijd… om die tijd zou HartVanNederland moeten beginnen.. geen wonder dat er momenteel zoveel tv’s toen aanstonden. Ze waren aan het wachten op HvN

        /   Reply  / 
  5. joris

    gordon is echt geweldig in hollands got talent! echt een programma voor hem.. Ik snap niet dat mensen een hekel aan hem hebben, ik kan er alleen maar om lachen (net als bij glitter glamour gordon).

    vooral met die gast die werd opgebeld tijdens zijn auditie: eej jonge waar blijf je nou jonge!

      /   Reply  / 
  6. delgado neves

    ik hou veel van Dan ik wil contact me hem hebben als kan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>