Tante in Marokko nu vanuit Marokko

Tante in Marokko is terug voor het derde seizoen, opnieuw met Maxim Hartman en Lamia Abassi. In de vorige series kwamen ze nog niet verder dan de ferry van Spanje naar Marokko, maar dit seizoen trekt het duo echt het land in om de vakantieverhalen te halen.

Maxim: “Ik was wel een beetje klaar met het parkeerterrein. De mensen maakten het natuurlijk wel leuk en het waren steeds andere gesprekken, maar de plek heb je op een gegeven moment wel gezien. Ik maak me nu alleen zorgen of we de Marokkanen uit Nederland daar wel terug kunnen vinden.” Dat is volgens Lamia wel gelukt. “Maak je geen zorgen, Tanger en Tetouan worden echt overspoeld door Marokkanen uit Nederland. En ze praten onderling meestal Nederlands.”

De crisis is dit jaar ook merkbaar in Tante in Marokko. Lamia: “In mijn omgeving merk ik de gevolgen van de crisis echt, bij Nederlanders en bij Marokkanen. Mijn ouders gaan dit jaar niet naar Marokko omdat het financieel niet mogelijk is. En ik ken meer mensen die om die reden niet gaan. Aan de andere kant gaan er ook heel veel Nederlandse Marokkanen wél op vakantie, Amsterdam is bijvoorbeeld al leeg aan het stromen, en die kom je allemaal tot in de puntjes verzorgd in Marokko tegen. Als ze niet zouden gaan, dan zouden wij geen programma maken.”

Tante in Marokko, 20.50 uur, RVU (Nederland 2)

Zie ook:
- Echte reisverhalen in Tante in Marokko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>