NOS zendt eerste procesdag Wilders live uit

Aanstaande maandag begint het proces tegen Geert Wilders, waarin hij wordt aangeklaagd voor het beledigen van moslims en allochtonen en het aanzetten tot discriminatie en haat. De NOS is hierbij aanwezig en kondigt live verslaggeving aan op Nederland 1 en de digitale kanalen gedurende de eerste procesdag.

De live uitzending begint om 08.55 uur met een NOS Journaal. Om 09.00 uur begint de rechtzitting in de rechtbank van Amsterdam. Met twee camera’s in de rechtszaal doet de NOS daar integraal verslag van. Verslaggever Tanja Braun volgt het proces in Amsterdam.

Het strafproces tegen Geert Wilders gaat na 4 oktober door op 6, 8, 12, 15 en 19 oktober. Op 2 november wordt de uitspraak verwacht. De overige zittingsdagen zijn in ieder geval live te volgen via het digitale themakanaal Journaal24.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “NOS zendt eerste procesdag Wilders live uit

  1. Kees

    Dat wordt weer dozen tissues inslaan voor alle linkse rukkers.

      /   Reply  / 
    1. Miep M m

      .
      Ik hoop dat ze een fikse tissue-belasting in gaan stellen.
      Een tissue-vodden-belasting zogezegd

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>