Kijkcijfers zondag: Record Boer Zoekt Vrouw Specials

Houdt het dan nooit op voor Boer Zoekt Vrouw? De eerste van twee specials over het KRO-programma trok gisteren 3,7 miljoen kijkers en daarmee heeft Yvon Jaspers weer een record te pakken. De vorige keer dat Yvon Jaspers namelijk Boer Zoekt Vrouw Specials maakte, in 2009, trok de best bekeken aflevering 3,4 miljoen kijkers. Dat blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek. De score ligt wel onder het record van een reguliere Boer Zoekt Vrouw, dat begin vorig jaar tot 5,2 miljoen kijkers werd aangescherpt.

Welhaast vanzelfsprekend had de concurrentie het zwaar met Boer Zoekt Vrouw op Nederland 1.

RTL 4 kwam met de finale van Sunday Night Fever. Het dieptepunt van vorige week, toen er 278 duizend kijkers naar de halve finale keken, is gelukkig uitgebleven. Chantal Janzen mocht uiteindelijk 631 duizend kijkers verwelkomen. Joey won de finale en is vanaf eind februari te zien in de musical Saturday Night Fever.

RTL 4 deed het beter met Life4You, de nieuwjaarsuitzending was goed voor 932 duizend kijkers. Ook de Postcode Loterij Nieuwjaarsshow scoorde beter dan Sunday Night Fever; op de latere avond zaten er gemiddeld 1,3 miljoen mensen voor de buis.

SBS 6 koos ervoor om het nieuwejaar te begin met de Harry Potter-films. Deel 1 trok gisteren 633 duizend kijkers. Nog heel de week is de tovenaarsleerling te zien bij de zender.

Nederland 1 deed verder goede zaken met de bioscoopfilm Terug naar de Kust, waarin Linda de Mol een hoofdrol vertolkt. De tv-première trok pal achter Boer Zoekt Vrouw 1,3 miljoen kijkers.

Het NOS Journaal en het Half Acht Nieuws openden het jaar overigens met stevige scores; naar de NOS keken 3 miljoen mensen terwijl RTL 1,6 miljoen kijkers had.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland
- Kijkcijfers vrijdag: Ook Home Alone 3 trekt miljoenenpubliek
- Kijkcijfers zondag: Kijker laat Sunday Night Fever staan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Record Boer Zoekt Vrouw Specials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>