Coen & Sander op herhaling in Jan Smit: De Zomer Voorbij

Voor het eerst in het bestaan van het programma Jan Smit: De Zomer Voorbij komt er een artiest op herhaling. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen na komende week af naar Portugal voor opnames van het Tros-programma. (Ik weet, Frans Duijts was ook twee jaargangen te zien, maar die werd eerst last minute ingevlogen dus dat telt niet helemaal). Verder is bekend geworden dat ook Henk Westbroek een uitnodiging heeft gehad, hij liet zich eerder in De Beste Zangers van Nederland gelden als ongekend geestig gezelschap.

Eerder werden al de namen van Angela Groothuizen, Sanne Hans (Miss Montreal), Johnny de Mol en Gerard Joling bekendgemaakt. Jeroen van Koningsbrugge gaat mee namens Jurk. Daarmee lijkt de line-up voor de 2011-editie compleet. De Zomer Voorbij wordt dit jaar opgenomen in Portugal en Spanje.

De Coen & Sander Show op 3fm wordt van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 augustus uitgezonden vanuit Portugal. De heren hebben er zin in, meldt BNN. Sander: “Ik heb het gehad met de zomer in Nederland. Vind d’r niks an.” Coen: “We gaan de zon ophalen in Portugal en nemen hem mee naar huis!”

Vorig jaar liep het bezoek van de 3fm-deejays overigens maar net goed af, toen Coen bij een jetski-ongeluk lelijk gewond leek te raken. Hij kwam uiteindelijk met de schrik vrij en wat kneuzingen. In die zin zou je het herhaalrecept als een goedmakertje kunnen zien.

Jan Smit: De Zomer Voorbij is vanaf september te zien op Nederland 3. De vorige serie scoorde uitstekend op de zondagavond, met soms bijna 900 duizend kijkers.

Zie ook:
- Johnny de Mol nu zelf gast in De Zomer Voorbij
- De Zomer Voorbij 2011 voert naar Spanje en Portugal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Coen & Sander op herhaling in Jan Smit: De Zomer Voorbij

  1. Que

    Hallo redactie. Wilt u voortaan geen gedrochtenfoto’s meer plaatsen en mensen eerst waarschuwen dat het volgende artikel schokkende foto’s bevat?

    Dank u!

    Oh wacht, deze foto is van de PO en het betreft hier dus een “kwaliteits”foto! De PO-adepten zullen dit wel een bewustzijnsverhogende afbeelding vinden.

      /   Reply  / 
    1. Pfff

      Stel je niet aan… is een grappige foto!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>