Kijkcijfers zaterdag: Miljoenenpubliek sinterklaasintocht

Met 1,8 miljoen kijkers is de Sinterklaasintocht wederom erg goed bekeken. De live registratie op Nederland 3 scoort vrijwel gelijk aan de intocht van vorig jaar. De Sint bezet de vierde plaats in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. RTL 4 voert dat lijstje aan met Ik Hou van Holland (2,2 miljoen) en Ushi & The Family (1,9 miljoen).

Op de zender kwam Mannen van een Zekere Leeftijd opnieuw iets lager uit dan de week ervoor; er waren nog 1,1 miljoen kijkers te vinden voor het personality-programma. De Hazes-special van Van der Vorst Ziet Sterren trok 603 duizend kijkers.

Paul de Leeuw trok gisteren 921 duizend kijkers, Ik Vertrek was aansluitend goed voor 1,2 miljoen kijkers. Nederland 1 scoorde de beste cijfers met sport; Studio Sport Eredivisie trok op de late avond 1,7 miljoen kijkers.

De laatste aflevering van Van Je Vrienden Moet Je ‘t Hebben op SBS 6 trok 366 duizend kijkers. Sketchshow Komt een Man bij de Dokter bleef hangen op 316 duizend kijkers, Show Me the Money trok 359 duizend kijkers. Vanaf volgende week zendt SBS 6 op primetime weer films uit.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice levert iets in
- Kijkcijfers: 4 miljoen kijkers citytrip Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: Minder bekijks Ik Hou van Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Miljoenenpubliek sinterklaasintocht

  1. Robbert

    Beetje slordig; foto van SinterBram, terwijl dit het tweede jaar alweer is van StefanKlaas! Intocht zat beter in elkaar als vorig jaar met mooie toespeling op de omgekeerde mijter van 2011. Wel jammer dat het te vaak opvalt dat geregisseerd is, vooral Jeroen laat steken vallen.

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Eric van Muiswinkel zal zich wel afgevraagd hebben waarom hij helemaal naar Roermond gereden is en 2 uur in de schmink gezeten heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>