Kijkcijfers zaterdag: Let’s Get Married achter Pau!l en SBS

De laatste aflevering van Let’s Get Married heeft het niet zo best gedaan. De trouwshow van Winston Gerschtanowitz trok iets meer dan 1 miljoen kijkers, de laagste score uit vier afleveringen. Let’s Get Married begon de reeks op 1,6 miljoen kijkers. Let’s Get Married trok gisteren bovendien minder kijkers dan Pau!l (1,2 miljoen kijkers) en de familiefilm Up op SBS 6, waar ruim 1 miljoen mensen op afstemden.

Voor Paul de Leeuw lijken de cijfers te stabiliseren, vorige week was Pau!l ook goed voor 1,2 miljoen kijkers. De Sinterklaas-aflevering twee weken terug leverde hem een record op van dik 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 zag niet alleen de scores voor zijn wekelijkse tekenfilm flink aantrekken, ook Wedden Dat Ik Het Kan behaalde het beste resultaat tot nu toe. Jeroen van der Boom bleef met 991 duizend kijkers maar net onder het miljoen. Daarmee versloeg het programma ook Wat Vindt Nederland, dat op RTL 4 985 duizend kijkers boeide. Docuserie Ik Vertrek op Nederland 1 was goed voor 1,2 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice duikt onder 3 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zondag: Roemloos afscheid Peter R. de Vries
- Kijkcijfers zaterdag: Winston passeert Paul weer

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Let’s Get Married achter Pau!l en SBS

  1. Martijn

    Deze show kijk je 1 keer en dan heb je het wel gezien.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      en dan heb ik het over LGM :)

        /   Reply  / 
  2. Robin

    Best triest als zelf een kinderfilm nog wint van LGM.  Paul begint de goede kant op te gaan met zijn show (qua inhoudelijk als kijkcijfers). Het is rustiger geworden. Kritiekpuntjes: Paul zou iets meer met zijn gasten moeten doen tijdens het cabaret, en het publiek er meer bij betrekken, voor de rest: Ga zo door!!

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Ja hij moet zijn gasten meer betrekken bij dat cabaret. Ook moeten ze bij dat item naast hem komen zitten. Ik denk dat het dan nog leuker word.

        /   Reply  / 
  3. Dictus

    Je verwacht een leuk programma als Love Letters met veel humor en leuke spellen. Helaas zijn de spellen niet leuk, heeft hij geen humor, wordt er zo nu en dan een zeer afgezaagd onderdeel doorheen gegooid als lees een brief voor aan je ouders en bovenal: Er valt nimand in de soep! Dan haak ik af.

      /   Reply  / 
  4. Bas

    Komende weken staat de kerstspecial van All you need is love, Ik hou van Holland en de nieuwe show van Hans Teeuwen geprogrammeerd op de zaterdag bij RTL4.
    Jammer voor Paul maar de opleving van de kijkcijfers zal van korte duur blijken te zijn en komende weken hoogstwaarschijnlijk gewoon weer onder het miljoen.
    Ondanks enkele aardige items (waarvan het cabaret de beste is) blijft het kwakkelen met dit format en ben ik bang dat Paul de schamele 1,2 miljoen alleen haalt omdat er op de hele zaterdagavond verder geen fuck te beleven valt.

      /   Reply  / 
  5. samantha

    ach hij leerd van zijn fouten dit was zijn eerste grote programma hopelijk veranderd en sleuteld hij veel aan zijn programma wat meer spanning is

      /   Reply  / 
  6. Robin

    Ik heb de algelopen weken Love Letters geken op Best 24 i.p.v Lets Get Married

      /   Reply  / 
  7. Dennis

    Even iets anders: Weet iemand hoe het staat met RTL en radio? Ik begreep dat RTL na het aflopen van de deal met 538 door wilde met radio en dat ze het liefst nog eind dit jaar een eventueel nieuwe radiopartner wide presenteren. Weet iemand hoe het hiermee staat?

      /   Reply  / 
  8. $ Dollar Bill $

    Ik las ergens iets dat Talpa voor een goede prijs bereid is 538 door te verkopen. Dus wie weet koopt RTL het terug of Sanoma.

      /   Reply  / 
  9. Jeroen

    Hulde voor Paul.. Heel erg goed.. Dat gaat de goede kant op. Kom op mensen na al die kritiek mogen we best juichen voor hem..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>