Karel van de Graaff mag weer mee op mollenjacht

Karel van de GraaffDe Avro moet één van zijn gezichten teleurstellen, want de rechter heeft bepaald dat Karel van de Graaff het programma Wie Is De Mol? gewoon mag blijven presenteren. Dat is de uitkomst van een zaak die De Graaff had aangespannen uit onvrede met zijn werkgever. De Avro wil Karel exclusief inzetten voor 2 Vandaag (straks 1 Vandaag) maar de presentator wijst fijntjes op zijn contract, waar in is vastgelegd dat hij meerdere programma’s mag presenteren voor de omroep.
Karel presenteerde afgelopen seizoen Wie is de Mol, nadat de Avro presentatrice Angela Groothuizen afscheepte. Het programma was ook dit seizoen een doorslaand succes, iedereen leek ook tevreden over de prestaties van Karel van de Graaff.

Toch meldde de Avro twee weken terug al een andere presentator te hebben voor het populaire programma. Albert Verlinde suggereerde zojuist in RTL Boulevard dat dit een trucje zou zijn van de Avro, om Karel op andere gedachten te brengen.

Maar goed, hoe nu verder? Het lijkt me dat de werkverhouding tussen Van de Graaff en de Avro behoorlijk is verziekt. Je stapt ten slotte niet voor je lol naar de rechter. Van de Graaff krijgt nu zijn zin, maar in hoeverre laat de Avro hem hier mee wegkomen?

Zie ook:
- ‘Karel van de Graaff te duur voor Avro’
- Karel van de Graaff gaat ook voor de Staatsloterij
- Frédérique was niet de mol

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Karel van de Graaff mag weer mee op mollenjacht

  1. tralala

    Gelukkig.. hopelijk ziet de AVRO in dat Karel echt wel een goeie is voor WIDM.
    Eerst had ik, en velen met mij las ik wel op verschillende fora, een hard hoofd in het vertrek van Angela.. Want wie o wie ging Wie is..de Mol? presenteren?
    Nja, uiteindelijk Karel van de Graaf en hij deed het echt super!
    ::bravo::

    gr.

      /   Reply  / 
  2. B

    Hoe is het toch mogelijk dat je voor 20 uur
    achter een autocue voor zit te lezen

    300.000 krijgt.volgens mij heeft de AVRO
    zitten slapen.
    Je moet je dood schamen.
    Lees maar vederin het AD van woensdag 7 juni.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>