Frits Sissing te druk voor Opsporing Verzocht

De carrière van Frits Sissing zit flink in de lift. Sinds bekend is dat hij niet de houten klaas is die hij altijd leek (dankzij Dancing with the Stars) krijgt hij steeds meer kansen van de Avro. In het najaar presenteert hij Restauratie en Op Zoek Naar Evita, een musicalprogramma. Daardoor krijgt hij het te druk voor het wekelijkse Opsporing Verzocht. Sipke Jan Bousema is daarom aangetrokken als versterking van het presentatieteam. Hij zal Frits afwisselen naast de zijde van Anniko van Santen. En da's voor Sipke Jan weer een kans om zich te bewijzen als presentator van een wat serieuzer programma. Iedereen blij.

Zie ook:
- Frits en Anniko blikken terug op Opsporing Verzocht

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Frits Sissing te druk voor Opsporing Verzocht

  1. Cynneke

    Iedereen blij? Gelukkig kijk ik het programma nooit, want blij zou ik niet worden met Sipke Jan Bousema als presentator. Voor kinderprogramma’s is hij erg goed en zo leuk met de kinderen, maar zo’n serieus programma laten presenteren door hem wordt gewoon een fiasco!

      /   Reply  / 
  2. peter

    welnee, geef m een kans. Hij is een goede presentator en dit is een makkie voor ‘m. goed dat hij deze kans krijgt.

      /   Reply  / 
  3. Dario

    Even over Anniko, ze lijkt me heel lief en is een aantrekkelijke vrouw, maar kan ze nu eindelijk haar tandarts eens vragen dat scheve tandje in haar onderkaak recht te laten zetten? Onbegrijpelijk waarom ze hier niets aan laat doen.

      /   Reply  / 
  4. michel

    sipke jan? is echt een verschikkelijke man! weg met die vent! had pieter-jan hagens nou opsporing verzocht laten doen dan had karel van de graaf mooi bij wie is de mol kunnen blijven!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>