Boer Zoekt Vrouw weer niet genomineerd voor Televizier-ring

Al vele jaren is Boer Zoekt Vrouw een enorm succes. Mensen kijken massaal en beleven veel plezier aan de boerenromances. Maar jaar na jaar werd het KRO-programma niet genomineerd voor de Televizier-ring. En ook dit jaar vist Boer Zoekt Vrouw achter het net. De Televizier-ring gaat eind deze maand naar Mooi! Weer de Leeuw, Gooische Vrouwen of Op Zoek Naar Evita.

Albert Verlinde heeft zojuist de nominaties onthuld in RTL Boulevard. De redactie van het programma heeft de nominaties van vier van de vijf prijzen weten te achterhalen. Ze zijn ook gecheckt bij Televizier, het blad dat de prijzen uitreikt.

Televizier-ster man:
Paul de Leeuw
Matthijs van Nieuwkerk
Ruben Nicolai

Televizier-ster vrouw:
Yvon Jaspers
Linda de Mol
Sophie Hilbrand

Gouden Stuiver:
Klokhuis
Jeugdjournaal
Spangas

Aanstormend Talent (Via SBS Shownieuws):
Yolanthe Cabau van Kasbergen
Nicolette Kluijver
Nicolette van Dam

Televizier-ring:
Op Zoek Naar Evita (Eyeworks)
Mooi! Weer de Leeuw (E.V.A. ism Verstraete Producties)
Gooische Vrouwen (Talpa/Endemol)

Veel herhaling dus bij de nominaties, het Nederlands publiek blijkt weer erg stemvast. Wel opvallend is dat Anita Witzier na 7 nominaties en 1 keer winnen nu helemaal is verdwenen. Verder zijn Nicolette van Dam en Linda de Mol de enige die de commerciëlen vertegenwoordigden, Linda zelfs met twee nominaties. De druiven zijn zuur voor Peter R. de Vries, die nergens is genomineerd ondanks zijn succesvolle Joran-uitzending.

Nog even de winnaars van vorig jaar: De Wereld Draait Door (Televizier-ring), Paul de Leeuw (Televizier-ster), Anita Witzier (Televizier-ster) en Het Huis Anubis (Gouden Stuiver).

Zie ook:
- Troeft Boulevard Shownieuws weer af met nominaties Televizier-ring?
- Televizier-ring: opslag voor Paul, Anita, Matthijs en Anubis-cast

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Boer Zoekt Vrouw weer niet genomineerd voor Televizier-ring

  1. GTSTnieuwskrant

    Ik hoop dat Gooische Vrouwen dit keer wel wint.
    Linda de Mol moet TV vrouw van het jaar worden en Ruben Nicolai TV man!

      /   Reply  / 
  2. jasper

    hopelijk geen op zoek naar evita. dat is namelijk niet een van oorsprong nederlands format. doe maar gooische vrouwen. beste drama serie van het moment, en 3 maal is natuurlijk scheepsrecht.

      /   Reply  / 
  3. JB

    Het is een beetje een publiek onderonsje. Gerard Joling houdt alweer een paar seizoenen 1 tot 2,7 miljoen mensen aan de buis gekluisterd, maar toch moet hij Ruben Nicolai voor laten gaan. Heel raar.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    nou ik heb dan liever Ruben dan Gerard! Die presenteert alleen maar van die goedkope shows!(die wel goed worden bekeken)Gerard presenteerd niet echt, hij is gewoon altijd zichzelf(heel irritant) En Ruben vind ik prettiger om naar te kijken en hij kan wel presenteren(Je zal het maar hebben, Try Before You Die & De Lama’s).

      /   Reply  / 
  5. Jorn

    Het gaat er niet om hoeveel mensen je berijkt, maar hoeveel mensen je intresseerd/leuk vinden. En of je na jaren wat gepresseerd hebt, en niet na 1 uitzending van 7 miljoen kijkers.

      /   Reply  / 
  6. Samantha

    Ben juist blij dat Ruben genomineerd is! Hij is gewoon leuk, snap dat nou. Hij is echt wel een talent, hij presenteerd op zijn eigen manier, en een leuke manier!
    Hoop dat ie wint, maar denk het niet vanwege dat hij genomineerd is met Matthijs en Paul.

      /   Reply  / 
  7. Mark

    Het gaat toch niet om de kijkcijfers maar om de kwaliteit ? Kom op je kan Gerard niet echt een kwalitatieve presentator noemen!!

    Linda mag 2 keer winnen van mij! Want ze heeft nog nooit een Televisierring gewonnen toch

      /   Reply  / 
  8. richard

    wat doet jolanda van kabeljouw en ruben nicolai ertussen??? egt onbegrijpelijk!!!!! aanstormend talent? laat me niet lachen. heb op ned tv nog nooit zulke slechte presentatoren/trices gezien . wat een drama!

      /   Reply  / 
  9. M.

    Jammer dat ze, net zoals vorig jaar, vooral publieke sterren nomineren….

      /   Reply  / 
  10. Isla

    Ruben is gewoon hartstikke polulair, daarom is hij genomineerd.. zo onbegrijpelijk is dat niet.

      /   Reply  / 
  11. Isla

    *populair

      /   Reply  / 
  12. GJ

    Tis al jaren zo dat de echte hypes van een jaar niet winnen. Big Brother en Idols zijn wl de beste voorbeelden. Ook dit jaaris dat weer het geval.
    Door het telefonisch stemmen vind ik wel dat de ring wat van de glans heeft verloren. Telefonerende groepen (met name tieners) grijpen hun kans en daardoor worden mensen als Ruben Nicolai gekozen. Prima vent hoor, maar als je dan toch een goede BNN-presentator wil kiezen, kies dan Patriek Lodiers….

      /   Reply  / 
  13. Gustaaf

    Ik ga deze lijst bijna vergelijken met het Eurovisie songfestival, daar wint de beste ook niet. Ik hoop dat de vakjury wordt ingevoerd voor zoiets. Bij de Televizier-ster vrouw en de lijst Aanstormend talent zou ik de hele lijst direct schrappen. Waarom? Het is bagger.

    Daarnaast hebben jongeren natuurlijk veel meer gestemd in de voorrondes dan ouderen, waardoor de lijst natuurlijke geen goede reflectie geeft. Jammer, maar ik denk dat dit wel eens het begin van het einde kan zijn van de televizierring.

    Nu lijk ik een oude zijkerd, maar ik zit in de BNN leeftijd. Ik kijk dan ook veel BNN programma’s, maar de BNN’ers die er in staan hoeven er van mij niet bij. Ruben leuk? Ik vind het een van de minste Lama’s en als presentator kan hij beter direct stoppen. Patrick Lodiers mag er wel tussen wat mij part voor zijn buitengewoon sterke optreden in Over Mijn Lijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>