Bert van der Veer: Televizier-ring wordt avond van Yvon Jaspers

Nog vier nachtjes slapen en dan vindt het Gala van de Televizier-ring plaats. Volgens tv-deskundige Bert van der Veer wordt het de avond van Yvon Jaspers. Hij verwacht dat ze de Zilveren Televizier-ster krijgt voor vrouwelijke persoonlijkheid en ook de ring mee naar huis neemt. In Life4You vertelt hij: “Yvon Jaspers zei me dat de Boer Zoekt Vrouw-kijker niet sms’t. Maar als je 3 miljoen kijkers hebt, zitten daar echt wel genoeg stemmers tussen.”

Het zou betekenen dat Yvon Jaspers de ring krijgt voor Boer Zoekt Vrouw Extra, waardoor ze dus volgend jaar theoretisch weer kan winnen met het reguliere vierde seizoen van de KRO-hitserie. “Dat denk ik niet. Voor de stemmer is Boer Zoekt Vrouw Extra gewoon Boer Zoekt Vrouw”, stelt Van der Veer.

De deskundige mist ‘t Vrije Schaep tussen de nominaties. “Die had er van mij wel tussen gemogen in plaats van Wie is de Mol?.”

De Zilveren Televizier-ster voor mannelijke tv-persoonlijkheid zal ten goede komen aan Matthijs van Nieuwkerk, verwacht Van der Veer.

De voorspelling valt wel karig uit voor Linda de Mol, die haar 25-jarig televisiejubileum viert.

Zie ook:
- Eindelijk nominatie Televizier-ring Boer Zoekt Vrouw
- Gouden Televizier-ring: top 10 genomineerden

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bert van der Veer: Televizier-ring wordt avond van Yvon Jaspers

  1. B.K.

    Ik mag hopen dat hij er vreselijk naast zit, al vrees ik wel voor deze uitslag. Het zou naar mijn mening compleet onterecht zijn als Boer Zoekt Vrouw Extra (EXTRA JA) het zou winnen van een topserie als Gooische Vrouwen. Laat Gooische Vrouwen dit jaar nou maar winnen, dan kan Boer Zoekt Vrouw hem volgend jaar mee naar huis nemen (voor de huidige serie). Linda de Mol verdient sowieso in ieder geval de Zilveren ster voor Ik hou van Holland, Gooische Vrouwen en Miljoenenjacht, want ze doet het alledrie heel erg goed.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Als je “Wat Vindt Nederland” gekeken hebt weet je dat: Boer Zoekt Vrouw, Yvon Jaspers en Mathijs van Nieuwker de ring gaan winnen. Of dat terecht is is wat anders.

      /   Reply  / 
    1. Lies

      Ik heb Spijkerman gemist (eigenlijk expres overgeslagen), hadden zij Maurice de Hond een peiling laten doen? Kwamen daar deze resultaten uit?

        /   Reply  / 
  3. www.tvhollands.web-log.nl

    Ik heb er het vertrouwen in dat boer zoekt vrouw helaas wint want ik gun het gv

      /   Reply  / 
  4. Deborah

    Gooische Vrouwen is hilarisch en heeft een topcast. De prijs zou een verdiende afsluiter zijn voor Linda de Mol en haar collega’s vijf succesvolle jaren.
    Ik ben zelf ook een groot fan van Wie is de Mol: ongelofelijk spannend en zit zeer slim in elkaar. Ik denk wel dat dit programma misschien voor een heel specifiek publiek is en het wat dat betreft af zal gaan leggen tegen het Boer zoekt Vrouw. Ongelofelijk dat zo’n saai programma zo veel kijkers trekt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>