Ook Ruben Nicolai gaat coachen bij terugbrengen schulden

Nu de kredietcrisis bij de burger een (vooralsnog) hoogtepunt bereikt, vliegen de programma’s over schuldhulpverlening als paddenstoelen uit de grond. RTL 4 heeft John Williams als financial coach en er zijn talloze andere programma’s over geld en schulden op tv of in de maak. Ook de Avro draagt zijn steentje bij met een programma onder de werktitel Maximum Bereikt. Ruben Nicolai presenteert.

“Het ene moment ziet de financiële toekomst er nog rooskleurig uit. Maar een half jaar later kan het rekeningafschrift een heel ander beeld geven. En zeker in deze tijd. Werkloosheid, scheiding of andere financiële rampspoed; duizenden Nederlanders zitten tot over de oren in de schulden. Zie daar maar eens zelf uit te komen.

De AVRO start een nieuw programma rondom het thema schulden, waarin mensen de kans krijgen om voor eens en voor altijd af te rekenen met hun rode  cijfers. Maar niet zonder slag of stoot. Wij bieden de helpende hand maar je moet het zelf doen.”

Het is de bedoeling dat Maximum Bereikt in de dure decembermaand wordt uitgezonden Eén ding weet ik zeker: wie schulden heeft, kan uitvoerig bij de tv aankloppen voor gratis hulp.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ook Ruben Nicolai gaat coachen bij terugbrengen schulden

  1. Vincent

    Origineel…

      /   Reply  / 
  2. Vera

    De presentatie is in handen van Ruben Nicolai, de werktitel is overigens Maximum bereikt en het wordt uitgezonden ergens in december.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>