Wie Is de Mol-blog Domien: Arjen weg, spoor bijster

Voor Zappen.blog.nl schrijft 3FM-deejay Domien Verschuuren elke week een Wie Is de Mol-blog. Lees hier zijn eerdere berichten.

Het beloofde een mooie avond te worden. Na drie weken stilte eindelijk weer een nieuwe aflevering van De Mol! De koffie was gezet en de koekjes stonden op tafel (man, mijn WIDM-avonden zijn zo rock & roll!). Ik was klaar om verder te gaan met mijn ontmaskering van Arjen als de Mol. pakte dat even anders uit…

Mijn Mol kreeg rood
Qua opdrachten was het alles behalve een spannende aflevering. Leuk hoor, koffertjes wisselen en elkaar achtervolgen, maar mijn nekharen gingen er niet van overeind staan. Hoe anders was dat bij de executie! Niet Kim of Sanne kreeg, zoals ik had verwacht, een rood scherm te zien, maar… mijn Mol! Arjen! De slimste en meest doordachte Molkandidaat van dit seizoen heeft het veld moeten ruimen. En hij was zo overtuigd van zijn Mol, Erik! Als Arjen de bedrieger niet was, zou hij het spelletje winnen. Tenminste, dat heb ik altijd gedacht. Sluit het afscheid van Arjen, Erik nu definitief uit als Mol?

Opnieuw beginnen
Ik moet helemaal opnieuw beginnen. Zoals het eigenlijk al tien seizoen lang gaat met mij en mijn zoektocht. Mijn Mol blijkt standaard vlak voor de finale niet dé Mol te zijn. En dat is knap frustrerend. Het is dit seizoen sowieso heel vaag wie wie als Mol ziet. Alleen Arjen was al afleveringen lang duidelijk over zijn keuze. ’t Is dan toch jammer dat hij er blijkbaar helemaal naast zat.

De overblijvers
Blijven nu Erik, Frits, Kim en Sanne over. Erik schrijf ik af, vanwege de executie van Arjen. Da’s ook echt de enige reden, want je telefoon niet voelen trillen en daarom niet opnemen, dat is in De Mol the oldest trick in the book. Frits zou een hele goeie kunnen zijn, gezien mijn eerdere column (zie hier!), maar verder verdenkt niemand hem in het spel. Op Twitter wordt veel gesproken over Sanne als Mol. Zou me niets verbazen; ze speelt een naïeve, onzekere kandidaat, maar komt ondertussen wel tot de halve finale. En dan is er Kim nog. Gekke Kim. Geen idee wat ik van haar moet denken. Ik zag collega Roosmarijn in de Revu schrijven dat ik voor haar op moet passen. Laat ik dat dan maar doen.

Dit spel werkt maar met een Mol, maar ik zie er op dit moment drie. Laat ik Sanne dan maar op 1 zetten, Frits op 2 en Kim op 3. Maar heel eerlijk gezegd, voelt dit seizoen voor mij al als verloren. Arjen Lubach heeft vandaag het spel moeten verlaten. Wie had dat gedacht?

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Wie Is de Mol-blog Domien: Arjen weg, spoor bijster

  1. Martijn

    Kim of Frits dat is nu wel zo´n beetje weggegeven. Maargoed na Barbara zat ik er met Arjen dus weer naast.

      /   Reply  / 
  2. jan

    Ik zit al vanaf het begin op Arjen en Kim. Echt niet verwacht dat Arjen het spel moest verlaten.

      /   Reply  / 
  3. piet

    LEES: Victoria Koblenko a.k.a. Isabella Kortenaar was afgelopen woensdag in Velsen-Zuid aanwezig bij opnames voor GTST

      /   Reply  / 
  4. Hanneke

    Sanne is mijn mol,al een paar weken.. Maar het zou me niks verbazen als het frits of kim is ;)

      /   Reply  / 
  5. Ariane

    Ik vond Arjen in het begin heel verdacht, maar ik kreeg het al snel het gevoel dat hij gewoon een heel fanatieke en ook slimme kandidaat was, Was daarom wel verbaasd dat hij nu weg moest. Sanne of toch Frits?

      /   Reply  / 
  6. Ricardo

    Ik heb Arjen altijd als de gedoodverfde winnaar gezien, die fel en sluw het spel speelde door soms ook welles net te doen of die De Mol is, ik schrok ook toen die weg moest. Ze gaan hem nog missen bij opdrachten, hij had alles altijd in één keer door. Voor mij blijft De Mol, Frits met als 2de Sanne, die twee doen nogal vaak onnozel, en dan ineens snappen ze alles. Een Mol heeft 2 kanten. Maar goed, Kim heeft dat ook, die heeft Arjen deze aflevering dan dus wel op het verkeerde been gezet, uiteten, koffertjes wisselen, slimme tactieken afspreken. Kim komt als 3de op m’n verdachte lijstje. Erik is het niet, Erik gaat waarschijnlijk winnen, zo niet, gun ik dat Sanne, maar FRITS is De Mol!!

      /   Reply  / 
  7. marlou

    Hoi Piet, wat heeft jouw reactie met de mol te maken.?????
    Wil je me wel even uit leggen wat de letters a.k.a. beteken.? Dank je wel.

      /   Reply  / 
    1. WJ

      a.k.a. is de afkorting voor ‘also known as’, oftewel alias.
      Ik denk trouwens al een tijdje dat Kim of Sanne de mol is. Maar ik had ook verwacht dat Arjen de slimste was, en het spel zou gaan winnen.

        /   Reply  / 
  8. Mike

    Ik vrees dat het een AVRO inteelt spelletje is geworden en dat Frits de mol is. Wel een slechte dan… Op 2 heb ik Kim staan. Sanne is het wat mij betreft zeker niet, toen ze het groene scherm kreeg was ze oprecht opgelucht.

      /   Reply  / 
  9. Rik

    Sanne is de mol, Kim is te actief bezig met het spel. Erik ook, en Frits kan het ook zijn, al vind ik dat niet echt bij Frits passen. Maar wie weet!

      /   Reply  / 
  10. Topmodel

    Tuurlijk is Frits de Mol. Gisteren bij de achtervolging hebben allen gefaald en de mol zat op de trap. Zou me trouwens niet verbazen nee. Frits krijgt z’n aandacht vlak voordat op zoek naar… begint.

      /   Reply  / 
  11. Hans

    Wie zet er nou in de titel dat Arjen weg is!! Ik moet het nog zien… dankzij uitzendinggemist kan dat tegenwoordig ook later. En het is allemaal al zo spannend! Kan het wat discreter de volgende keer??

      /   Reply  / 
  12. Bart

    Kim is de mol, ik weet het ZEKER!

      /   Reply  / 
  13. GB

    Waarom, Bart?

    Ik ga ook voor Frits, al twijfel ik nog.
    Dat het dan een AVRO-feestje wordt, vind ik wel vergeeflijk omdat het de tiende serie is.
    Jammer van Arjen, dat was een hele goede speler.

    En ik ben het eens met Hans: het is beter als in de titel niet meteen verklapt wordt wie er weg is. Ik was juist zo blij dat de site van WIDM deze keer zo discreet is door de site niet te openen met de groepsfoto, inclusief de zwart-witte afgevallenen…

      /   Reply  / 
  14. patricia&daniel

    Niets is wat het lijkt, d’r is geen mol…..?

      /   Reply  / 
  15. Fabio

    Ik heb kim een keer duidelijk een mol logo zien vasthouden en verdraaien naar de camera zodat ‘wij’ dit goed konden aanschouwen bovendien heb ik het woord op zijn kant,’de’ gezien tijdens de busreis voor de berg opdracht, de eerste die toen uit de bus stapte was kim…

      /   Reply  / 
  16. René

    Het is gewoon Kim. En anders Sanne. In ieder geval zijn de heren het allebei niet.

      /   Reply  / 
  17. PINHEAD

    Het is juist degene waarvan je het niet verwacht… dus Kim!

      /   Reply  / 
  18. Pingback: Victoria Koblenko maakt comeback in GTST | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>