Avro maakt kunstprogramma met Michiel Romeyn

De Avro komt eind deze maand met een nieuw kunstprogramma: R.E.L. ‘Een absolute must voor iedereen die moderne kunst eng of moeilijk vindt’, stelt de Avro zelf. R.E.L. wordt gemaakt met Michiel Romeyn (bekend van Jiskefet) en Jim Lamoree.

“In hun serieuze poging het moderne culturele leven te doorgronden worden muren geslecht, drempels verlaagd en heilige huisjes omver geschopt. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren verschillende kunstdisciplines de revue, van podium- en beeldende kunst tot dans en architectuur, van street art en fotografie tot maatschappelijk geëngageerde performances.”

Op papier heeft R.E.L. wel iets weg van Hall of Fame uit TV Lab 2009, waarin Jiskefet-typetje Oboema de kunstwereld bekeek. De Avro maakt dit najaar vier afleveringen van R.E.L. en belooft een terugkeer in het voorjaar van 2011.

Zie ook:
- VPRO wil Oboema terug op tv brengen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Avro maakt kunstprogramma met Michiel Romeyn

  1. Adriaan Verhaer

    * Gat in de lucht springt*

    Geweldig! Hij lijkt me een heel geschikt persoon om zoiets te presenteren, ook omdat ie zelf kunstenaar is, maar dan niet zo’n artsy-farty type dat zichzelf enorm belangrijk vindt.

    * weer op grond landt *

      /   Reply  / 
  2. d'amsterdammertje

    Respect voor Romeyn maar als hij zegt “ik wordt hier depressief van”, dan is hij ook verplicht om te definiëren wat depressief zijn is. Het ziert Heer Romeyn niet om deze benaming van een vreselijke ziekte populistisch in een TV programma ongenuanceerd te gebruiken.

      /   Reply  / 
    1. Damian

      Stel je niet zo aan!!!! Iedereen begrijpt wat hij bedoelt! Hij maakt geen grapjes over de ziekte, maar geeft aan dat hij er niet blij van wordt.
      Ik kan er niet tegen als mensen zich zo aanstellen en gaan zeiken over iets totaal onbelangrijks!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>