Chantal Janzen vertrekt bij Avro – transfer naar RTL?

Chantal Janzen vertrekt bij de Avro, zo bevestigt de Avro de scoop van Albert Verlinde op Q Music. “We betalen je best veel geld en je doet best weinig”, verwoordt Verlinde het. Avro-directeur Willemijn Maas noemt geld niet als reden. “Helaas bleken onze wensen en die van Chantal niet helemaal overeen te komen. Daarom hebben we in goed onderling overleg besloten om het contract niet te verlengen.” In augustus 2009 tekende ze nog twee jaar bij de omroep bij.

Verlinde: “De Avro is niet meer zo’n omroep, die hebben Kunst & Kitsch en Opsporing Verzocht, die maken toch andere programma’s waar Chantal niet zo in past. Ze is een glamourlady die een showprogramma moet doen.”

Echt een succes bij de Avro was Chantal nooit. Het quizje Weten Zij Veel? kwam weliswaar terug voor een tweede seizoen, maar stortte in tegenover The Voice of Holland. Dan is er nog het Televizier-ring Gala dat Chantal meermalen mocht presenteren. Maar titels als Chalet Chantal, [email protected] en Wie Is Mijn Ex verdwenen na de eerste reeks van de buis.

Avro-baas Maas: “Chantal is zeer gedreven in het vak en was een waardevolle aanvulling op ons presentatorenteam. Ik wens haar veel succes bij de verdere ontwikkeling van haar loopbaan zowel bij televisie als in de theaterwereld.” De omroep zag eind vorig jaar al jongerengezicht Ruben Nicolai vertrekken (en volgens mij is Tijl Beckand ook weg). Daar staat tegenover dat Art Rooijakkers eerder deze maand is aangetrokken.

Bij Q Music is vanmorgen volop gespeculeerd over een transfer naar RTL, waar Chantal mogelijk weer een talentenjacht kan gaan presenteren. In het verleden deed ze al twee seizoenen Idols met Martijn Krabbé.

Zie ook:
- Transfer: Art Rooijakkers ingelijfd door Avro
- Chantal Janzen terug met vooroordeel-quiz Weten Zij Veel
- Avro nog twee jaar met Chantal Janzen in zee

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Chantal Janzen vertrekt bij Avro – transfer naar RTL?

  1. Steffan

    Ik vind haar niet geschikt voor televisie. Laat haar lekker musicals doen!

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Mee-eens ook ik vind haar geen presentatietalent, laat ze het maar bij musicals houden

        /   Reply  / 
  2. B.K.

    Chantal heeft maar 1 reeks Idols gedaan bij RTL 4, dat was seizoen met Rafaella als winnares. Het vierde seizoen werd al gedaan door Wendy en Martijn samen en het tweede seizoen was nog met Tooske en Reinout.

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Chantal is echt een topper! Jammer dat het niet goed klikte met Martijn destijds.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Chantal Janzen: Persbericht Avro niet zo handig | Zappen

  5. Pingback: Chantal Janzen rondt transfer af; 3-jarig contract RTL | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>