Frits Sissing presenteert dagelijkse quiz Licht Uit Spot Aan

De Avro begint het nieuwe tv-seizoen in september met een dagelijks spelletje: Licht Uit Spot Aan. De quiz is in het leven geroepen om 60 jaar Nederlandse televisie te vieren en wordt gedurende september op het tijdslot van Lingo op Nederland 1 uitgezonden. Dit seizoen moest Lingo al een paar weken plaatsmaken voor het spelletje Timboektoe met Victor Reinier.

De kandidatenkoppels van Licht Uit Spot Aan worden voorgesteld aan de hand van hun favoriete televisiefragment. Vervolgens neemt Frits ze mee op een reis door de schatkamers van 60 jaar televisie. De vragen gaan over alle soorten programma’s; van kinderprogramma’s tot het journaal en van quizzen tot aan de grote showprogramma’s. Het winnende team speelt de finaleronde. Op de vrijdagen wordt de quiz gespeeld door bekende televisiegezichten uit het rijke en bijzondere televisie verleden.

Zie ook:
- Afwisseling op NL 1: Maandje Timboektoe op tijdslot Lingo

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frits Sissing presenteert dagelijkse quiz Licht Uit Spot Aan

  1. Gottfried

    Nee hé?, zo’n zelf ingenomen mannetje.

      /   Reply  / 
  2. Jordy

    21 september is om 19:00 op Nederland 1 de uitzending te zien waar ondergetekende aan meedoet, samen met goede vriend Mitch Schomaker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>