Avro stopt met musical-zoektocht Op Zoek Naar…

De Avro zal in het nieuwe seizoen niet terugkeren met Op Zoek Naar…, nu RTL met een soortgelijk programma komt. “We hebben gekeken of we het konden behouden. Maar in de huidige vorm was dit programma te duur voor de publieke omroep”, vertelt een woordvoerder van de Avro in het AD. “Jammer want musicals vormen een belangrijke speerpunt. Ondanks de wat tegenvallende kijkcijfers van de laatste reeks. We gaan kijken wat we nu aan dat genre kunnen doen.”

De krant schrijft overigens met zekerheid te weten dat Chantal Janzen het RTL-programma zal gaan presenteren. De zender gaat op zoek naar een hoofdrolspeler voor Saturday Night Fever.

Zie ook:
- RTL op zoek naar hoofdrolspeler Saturday Night Fever
- Finale matig bekeken Zorro; Tommie, Roman of Ruud?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Avro stopt met musical-zoektocht Op Zoek Naar…

  1. thom

    ik vind wel jammer dat de zoektocht in nieuwe tv seizoen 2011 – 2012 op zoek naar helaas wort dan niet meer op NED1 bij de AVRO uitgezonden dus komt dr geen 5e seizoen van de zoektocht maar gellukig stopt het programma niet defenitief wand RTL neemt het stokje over waar het vanaf ik denk eind dit jaar begin volgend jaar al wekkelijks is te volgen chantal janzen gaat het presenteren in de jury verhuizen erwin van lambaart pia douwers & willem nijholt vrolijk mee naar de comurciele omroep RTL4 of blijft hij net als frist sising bij de publieke omroep bij de AVRO maar over een paar jaar als dr echt wort bezuinigt bij de publieke omroep dan stel ik voor om kinderen geen bezwaar & flikken maastricht! naar RTL verhuisen

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Volg eerst eens een taalcursus, jongen.

        /   Reply  / 
    2. Juize

      punt, adem…

        /   Reply  / 
  2. Jordy

    Was te verwachten… Er werd ook al gedacht dat Chantal de RTL-musicalshow zou presenteren.

      /   Reply  / 
  3. M

    Erwin van Lambaart treedt per 1 augustus af als Algemeen Directeur van Stage Entertainment, dus ik weet nog niet zo zeker of hij wel in de jury/het panel zal zitten. Pia zal sowieso wel meegaan, ik denk dat Willem echter toch de stoffig is.
    Chantal als presentatrice zie ik wel zitten, ongetwijfeld heeft Carlo ook nog een rol in het programma (presentatie/jury/coach).

      /   Reply  / 
  4. Elaine

    Wat ontzettend jammer!!! Ik vond het altijd zo’n leuk progromma!! Nu maar overschakelen naar RTL4 dan, maar het blijft ontzettend jammer! Hopelijk blijft Pia Douwes in de jury, want zij is zo ontzettend goed! *hoe vaak kan je het woordje ontzettend gebruiken :P *

      /   Reply  / 
  5. Johan

    Nou dat wordt dan een programma van 3 uren dat om het kwartier wordt onderbroken door een reclameblok. Dat had je bij de Avro gelukkig niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>