Albert Verlinde tipt Frits Huffnagel als lek Wie Is de Mol?

Het lek bij Wie Is de Mol? heeft gisteren het medianieuws flink beziggehouden. Hoewel de Avro het bericht over de deelnemers nog niet heeft ontkend of bevestigd, lijkt iedereen er wel van uit te gaan dat dit de acht zijn die meedoen aan Wie Is de Mol? 2012. Albert Verlinde heeft wel zo zijn idee hoe dit nieuws op straat is komen te liggen, speculeert hij in RTL Boulevard. Hij denkt dat het lek bij politicus Frits Huffnagel zit.

“Er gaan wel geruchten”, vertelt Verlinde woensdagavond. “Er wordt gezegd dat het Frits Huffnagel is. Waarom? Hij is heel erg goed bevriend met Evert Santegoeds, die het bericht naar buiten bracht. Het kan best zijn dat hij het in de kroeg verteld heeft. Dat zou zomaar kunnen. Maar het kunnen ook al die anderen zijn hoor.”

Verlinde stelt dat de beveiliging van het geheim van Hilversum dit keer ‘behoorlijk is misgegaan’. “Normaal als er namen lekken, dan bevestigen omroepen dat nooit. Dan kan het zo zijn of niet. Maar nu zijn er foto’s, je ziet allemaal mensen inchecken. Het kan ook allemaal goed gecontroleerd worden, als er een weer in een voorstelling speelt, dat is eigenlijk heel vervelend. Ik weet zeker dat er vandaag spoedoverleg is geweest bij de Avro, en dat ze flink met de redactie en productie hebben gesproken. Dennis Weening vertelde ons dat iedereen wel gelijk mocht vliegen, maar dat ze los van elkaar moesten inchecken. Maar je ziet nu die hele groep en masse inchecken.”

Of Art Rooijakkers de 2012-editie inderdaad presenteert, is nergens bevestigd. En ook nergens ontkend. Sowieso het feit dat geen van de genoemde kandidaten het bericht heeft tegengesproken, wijst erop dat dit inderdaad de ploeg is voor Wie Is de Mol 2012.

Zie ook:
- Kandidaten Wie Is de Mol 2012 gelekt tijdens opnamen
- Finale Wie Is de Mol blijft nipt onder kijkcijferrecord
- Patrick Stoof was sluwe mol, Art Rooijakkers sluwe winnaar
- Wie Is de Mol gaat kandidaten online monitoren
- Kandidaten Wie Is de Mol 2011 allemaal bekend

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Albert Verlinde tipt Frits Huffnagel als lek Wie Is de Mol?

  1. Rick

    Ik heb toch mijn vraagtekens… Ten eerste heeft Wie is de Mol 10 kandidaten, niet acht. Bovendien zou ik ervan opkijken als Art opeens de presentator is omdat Pieter Jan zelf heeft aangegeven het dit jaar gewoon weer te presenteren. En er wordt maar aangenomen dat het zo is… Alleen omdat hij daar gezien is en vorig jaar al heeft meegedaan aan het programma?

    Ook vind ik de genoemde deelnemers allemaal behoorlijk onbekend, dat past ook niet bij een succesvol programma als Wie is de Mol.

    En als ik de Avro was zou ik ook lekker mijn mond houden, speculatie zorgt voor prachtige publiciteit.

      /   Reply  / 
  2. Martini

    Mijn god, WAAR HEBBEN WE HET OVER? Over een stelletje omhooggevallen en ijdele mensen die daarvoor gevraagd worden: het is de ontdekking van Osama Bin Laden niet! Wat een gedoe. Ik snap dat het voor een roddelblad aardig nieuws is, maar om er nou zo’n ophef over te maken dat het ‘gelekt’ is… Mensen, het is maar een amusementsprogramma!

      /   Reply  / 
  3. JaJa

    Beste Martini… iets te diep in het glaasje gekeken? Je weet dat je op een mediasite zit? En dat daar dus nieuws uit de media op staat? En dat amusement daar ook bij hoort? En dat Wie Is De Mol een a-merk is binnen dat amusement? En dat het dus logisch is dat daar in de media die over media gaan ophef over wordt gemaakt? Dat de vergelijking met Osama nergens op slaat? En dat je een beetje overspannen reageert?

      /   Reply  / 
  4. Martini

    Beste JaJa… Ik weet dat ik op een mediasite zit. Als je wist wat voor een werk ik doe, zou je begrijpen dat ik wel de laatste ben die over het opkloppen van een relletje oid moeilijk doet. Maar ‘spoedoverleg’ en ‘allemaal apart inchecken’ slaat natuurlijk helemaal nergens op. Ik kan nog wel inzien wat prioriteit heeft en wat niet. Als de winnaar nou al gelekt wordt en woensdag in de Prive staat, dan is er een reden tot spoedoverleg of een grote heisa ervan maken. Maar al weten welke kandidaten het zijn, voordat de betreffende omroep het naar buiten brengt: ik zie het probleem niet. Overigens heb ik nog nooit een druppel alcohol gedronken.

      /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Er wordt maar vanuit gegaan dat het inderdaad voor Wie is de mol is. Niemand heeft dat bevestigd. Wie zegt dat dit geen vooropgezet plan is? Albertje Verlinde twijfelt er zelf ook aan. Normaal checkt iedereen 1 voor 1 in, om zo min mogelijk op te vallen, en nu hup iedereen aan de balie. De Avro houdt dit al enkele jaren verborgen, dus ik twijfel ten zeerste of dit ook daadwerkelijk zo is.

      /   Reply  / 
  6. Michelle

    Ik denk dat we dit beter kunnen laten rusten. Ik geloof niet dat dit kandidaten zijn voor WIDM. Dan was het toch al bij een veel eerder seizoen op deze manier uitgelekt als ze daar met z’n allen rustig staan in te checken? En waarom zou Art, winnaar van vorig jaar, nu ineens de presentator zijn? Ik vind dat de media hier iets te zeker over aan het doen is. Ik hou het, zoals ik eerder zei, erop dat Art 71 graden Noord gaat presenteren en dit programma overneemt van Ruben Nicolai. En zeg nou zelf, wat klinkt voor Evert Santegoed nou beter; de kandidaten van WIDM bekend maken of de kandidaten van 71 graden Noord bekend maken? Maargoed, we gaan het zien. Nog een paar maandjes wachten. Heb er nu al zin in :-)

      /   Reply  / 
    1. Blastdragon

      Inderdaad, ik geloof er niks van dat dit WidM is. Het zijn maar 8 kandidaten, terwijl WidM altijd er 10 heeft. En het is ook onzinnig om PJ als presentator af te schrijven. Er is al meerdere keren gezegd dat hij nog een paar jaar wil presenteren. Hij heeft zelfs een keer gezegd dat als hij een keuze moest maken dat hij altijd WidM zou kiezen.
      Verder is de opname periode ook erg vreemd. Er wordt altijd NA de zomervakantie gefilmd. Niet zo vroeg al…

        /   Reply  / 
  7. Terry

    Ze zijn allemaal gestopt met twitteren voor paar dagen.. Te kort voor WIDM..

      /   Reply  / 
  8. Levi

    Volgens mij zijn dit de kandidaten van 71 graden noord. Het lijkt mij onvoorstelbaar om Pieter-Jan Hagens eruit te gooien en vervangen door Art Rooijakkers. Wat logischer is, is dat de Avro Art inzet voor de nieuwe reeks 71 Graden Noord aangezien Ruben Nicolai is vertrokken. Zou het overigens wel leuk vinden als 71 graden noord terugkomt

      /   Reply  / 
  9. Molloot

    Het enige dat je weet is dat er 8 BN’ers zijn gespot op een vliegtuig richting IJsland. Verder is alles speculatie.

    “Er zijn zoveel dingen die raar zijn als het hier om WIDM zou gaan (andere presentator, enkele voor WIDM rare “type” BN’ers (er heeft nog nooit een sporter, politicus of rapper meegedaan), maar acht BN’ers gespot i.p.v. tien (die roddelkoningen van de Privé kunnen ze toch allemaal wel herkennen en waarom zouden er twee apart reizen?) die gezamenlijk inchecken in plaats van apart, IJsland: zit je weer met vulkanen nadat het thema van WIDM 11 zowat vulkanen was, geen JP (crew), Anton (crew), quizwinnaar (die mocht mee) of wie dan ook herkenbaar op de foto’s die we van WIDM herkennen, het twittergedrag van de gespotte BN’ers, etcetera) dat we optie “ander programma” nog gerust open kunnen houden.” (oppermolloot Heinz)

      /   Reply  / 
  10. Jeroen

    Er is zojuist bekend gemaakt dat de EO in oktober met het 2e seizoen komt van de pelgrimcode. Het zou mij niets verbazen als deze kandidaten voor dit programma naar IJsland zijn gevlogen..

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Payday Loans Bargains

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>