Frits Sissing strijdt voor terugkeer Musical Awards bij Avro

Het was voor Frits Sissing één van de hoogtepunten uit het tv-seizoen: het presenteren van de Musical Awards. Maar het gala gaat dit jaar op in RTL’s Life4You en dat zint Sissing niets. “Ik ga er alles aan doen om volgend jaar het musicalgala weer naar de Avro te krijgen”, zegt de musicalman van de omroep in weekblad Privé.

De Musical Awards werden altijd rond mei uitgezonden op Nederland 1, maar musicalproducenten wilden liever in september of oktober de prijzen uitreiken, opdat ze meer uit nieuwe voorstellingen konden tonen. Nederland 1 had in die periode geen plek in het uitzendschema, waarna de uitreiking dus werd ondergebracht in Life4You.

Sissing: “Ik word de laatste tijd inderdaad met het thema musical geassocieerd. Dat is ook niet zo vreemd, ik heb twee keer het Musical Awards Gala gepresenteerd en de zoektochten naar musicaltalenten waren ook mijn ding. Daarmee kwam mijn droom destijds uit, een primetime programma over mijn geliefde onderwerp musical. Maar ik ben het niet kwijt, hoor! Goed, RTL gaat nu het gala doen en misschien gaan ze ook voort met de zoektochten naar nieuwe musicalsterren, maar ik blijf bij de Avro de musicalman.”

Op televisie blijft dat voorlopig bij de jaarlijkse Musical Sing-a-Long. Wel zal Sissing wekelijks te zien zijn bij Opsporing Verzocht. “Vergeet niet, de Avro is mijn werkgever en ik moet werken voor mijn geld. Het zijn moeilijke tijden in omroepland, je mag al blij zijn dat je überhaupt werk hebt.”

Zie ook:
- Avro stopt met musical-zoektocht Op Zoek Naar…
- Musical Awards Gala gaat op in special Life4You
- Frits Sissing spoort weer boeven op voor Avro
- Sissing: Keuze presentatoren Avro niet altijd even gelukkig
- Avro trekt Kim-Lian van der Meij aan als nieuw gezicht

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Frits Sissing strijdt voor terugkeer Musical Awards bij Avro

  1. Anoniem

    “Daarmee kwam mijn droom destijds uit, een primetime programma over mijn geliefde onderwerp musical.”

    Mag ik effe een teiltje?

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    Wil iemand aub die verschrikkelijke spelfout uit de titel verwijderen? Strijd is met dt.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Ik bedacht me vannacht dat ik die spelfout wel eens gemaakt zou kunnen hebben. Om bij het ontwaken er niet meer aan te denken. Thx for the reminder

        /   Reply  / 
  3. rtd

    Opzich leuk dat het dit jaar naar Carlo en Irene gaat… maar hoop wel dat ze het serieus doen en niet op hun eigen melige, drukke, gehaaste manier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>