Avro maakt groepsfoto Wie Is de Mol? 2012 bekend


Eindelijk is daar het eerste officiële bericht over Wie Is de Mol? 2012. De Avro heeft de tien kandidaten bekendgemaakt. Het gaat om Annemarie Jung, Hadewych Minis, Frits Huffnagel, Dio, Tim Kamps, Marit van Bohemen, Maarten van der Weijden, Marion Pauw, Liesbeth Staats en William Spaaij.

Dat betekent dus dat Marion Pauw de tiende kandidaat is die nog niet eerder naar buiten kwam. Op de officiële site zijn de biootjes geüpload van de kandidaten. Opmerkelijk is dat in alle toonaarden wordt gezwegen over de presentatie, ook is de bestemming van Wie Is de Mol? 2012 nog niet bekend. Maar eerder lekte dus al uit dat dit IJsland zou zijn. En dat komt wel overeen met het ruige karakter van deze foto.

Wie Is de Mol? voert vanavond campagne bij De Wereld Draait Door onder leiding van (oud?)presentator Pieter Jan Hagens. Hij is samen met 2011-winnaar (en de nieuwe presentator?) Art Rooijakkers te zien in een item bij RTL Boulevard, waar ook dieper wordt ingegaan op de nominatie voor de Gouden Televizier-ring.

Zie ook:
De Ring; The Voice favoriet, WIDM en VI fanatiekere fans
- Art Rooijakkers duikt bij vragen Wie Is de Mol?
- Hadewych Minis bevestigt deelname Wie Is de Mol?
- Ook cabaretier Tim Kamps in Wie Is de Mol? 2012
- Albert Verlinde tipt Frits Huffnagel als lek Wie Is de Mol?
- Kandidaten Wie Is de Mol 2012 gelekt tijdens opnamen

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Avro maakt groepsfoto Wie Is de Mol? 2012 bekend

  1. John Doe

    Ik ken er maar 2 van de tien. :D

      /   Reply  / 
    1. Tamara

      Is nog veel!

        /   Reply  / 
  2. Egelmeer

    Bekende Nederlanders??

      /   Reply  / 
  3. Jerrold

    Whaha … wat een namen zeg.

      /   Reply  / 
  4. Alex

    Ik denk dat het goed zou zijn als WIDM (en bijv ook Expeditie Robinson) weer teruggaat naar “onbekende” kandidaten. Het potje BNers begint leeg te raken en ze worden ieder jaar onbekender (D-garnituur). Lijkt me niet dat het op deze manier toegevoegde waarde heeft om semi-BNers in te zetten die toch niemand kent..

      /   Reply  / 
  5. Gijsbert

    BEKENDE Nederlanders?
    Ik ken er maar 2…

      /   Reply  / 
  6. mark nijmegen

    inderdaad, niet de beste cast ooit…. redelijk onbekend, maar daarmee wellicht wel zo interessant !

      /   Reply  / 
  7. Willem

    Ik ken er maar 3: William Spaaij, Maarten van der Weijden en Liesbeth Staats

      /   Reply  / 
  8. aaron

    Grappig, dit is de eerste keer dat ik ze ALLEMAAL ken :)

      /   Reply  / 
  9. Willem

    Oh en Dio trouwens

      /   Reply  / 
  10. Willeke

    Pieter Jan Hagens gaat thet toch weer gwn presenteren..

      /   Reply  / 
  11. Martijn

    Ken de helft van het kandidatenveld. Zijn inderdaad niet bepaald de bekendste.

      /   Reply  / 
  12. Bas

    Gaat het bij WIDM niet om de samenstelling en onderlinge band van de groep? Er worden, zover ik weet, altijd B-,C- en D-artiesten uitgenodigd. A-artiesten zouden teveel aandacht krijgen en worden eerder herkend in het buitenland. Daarnaast voegt een bekende kop niets toe aan een dergelijk programma. Media en communicatietalent wel. En dat hebben alle kandidaten gelukkig wel.

      /   Reply  / 
  13. Simon

    Wel slim van de AVRO om dit bekend te maken op de dag van de uitreiking van de Televizierring. Zo komt het toch nog een beetje in het nieuws.

      /   Reply  / 
  14. R

    Ik ken alle mensen hoor! En afgaande op de humor in de foto, denk ik dat dit een ontzettend gaaf en leuk seizoen gaat worden. Ijsland, WOW man. De 3 blonda dames Anne-Marie, Hadewych en Martin gaan lol beleven denk ik zo.. ;)

      /   Reply  / 
  15. Alex

    @Bas

    Precies, dat maakt voor het programma niet uit. Dus dan kun je net zo goed compleet onbekende mensen nemen… Aangezien niemand deze BNers kent, heeft het totaal geen toegevoegde waarde. Dan is het misschien wel leuker om terug naar de roots zonder zogenaamde “BNers”..

      /   Reply  / 
  16. Tim

    Ik vind het wel een leuke groep hoor!! Ik ben fan van Dio als rapper, deze gast gaat echt hard!! En Tim Kamps is echt geniaal bij (Rooyackers,) Kamps & Kamps!!
    Verder zijn natuurlijk Marit en Hadewych erg bekend, maar de andere wat minder. We zullen zien. Ik denk dat de écht bekende Nederlanders niet zo fanatiek zullen meedoen en wellicht imago-schade vreezen omdat ze dan natuurlijk moeten liegen, bedriegen en ze laten zien hoe ze echt zijn.

      /   Reply  / 
  17. ramon

    Ik snap niet dat er mensen zijn die zeggen dat dit een onbekende groep is. voor jullie misschien maar dat wil niet zeggen onbekend. Een of 2 echt bekende houden ze voor iederen seizoen en de rest is gewoon bekend van tv/musical/zang of sport.
    vorig jaar was een anna en jan kooijman heel bekend, terwijl mensen aankwamen met dat karin niet bekend was. Ze had al een teleziering gewonnen met spoorloos, dus niet bekend voor jullie maar wel bekend.
    Hadewych is bekend van moordwijven, van muscial en tv, marit ook van voetbalvrouwen, dio is bekend, maarten is een super bekende zwemmer. William apaaij is bekend van grote musicals. ieder jaar doen er wel een paar mee waarvan de grote meerderheid amper wat weet, maar dat is ieder jaar al zo.Leuke en spannnende groep dit!!

      /   Reply  / 
  18. pim

    ik ken bijna niemand maar 2 :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>