Musical Awards Gala gaat op in special Life4You

Het Musical Awards Gala keert niet terug als avondvullend programma op de televisie. De organisatie wilde het evenement graag naar het najaar verschuiven, als er meer uit nieuwe voorstellingen kan worden getoond. Nederland 1 had in die periode echter geen ruimte meer in de schema’s, meldt Albert Verlinde in RTL Boulevard.

RTL wil de uitreiking van de prijzen wel overnemen, maar niet als gala-avond in zijn programmering. Dus worden de beeldjes op 2 oktober uitgereikt in een speciale Life4You. Het zondagmiddagprogramma doet nu al veel aan musicals, niet in de laatste plaats door sponsor Stage Entertainment. Prima oplossing, lijkt me.

Zie ook:
- Musical Awards op Nederland 1; dit keer binnen de tijd?
- Andries Knevel baalt van uitloop Musical Awards Gala
- Nominaties Musical Awards in Life4You

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Musical Awards Gala gaat op in special Life4You

  1. Jeroen

    Dan krijg je weer dezelfde reactie’s. Dat Stage Entertainment een te grote vinger in de pap heeft bij de awards. Ik vindt het ook geen oplossing. Het was HET gala van het jaar in musical land, en voor kijkers een mooi overzicht van wat er allemaal aangeboden wordt de aankomend jaar. Erg jammer, en dan vooral dat het bij Life4you terecht komt. Er zijn genoeg mensen die om bepaalde redenen niet naar het programma kijken, of een klik hebben met de presentatoren. Heel er zonde.

      /   Reply  / 
    1. B.K.

      Het was dit of helemaal geen gala. Dus dan lijkt me dit de beste oplossing.

      Overigens wordt het wel gedaan vanuit het De La Mar theater. Denk dat ze er dan toch een grote show van proberen te maken.

        /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik vind het echt belachelijk dat er niks voor word georganiseerd! Joop heeft jaren geleden zo zijn nek uitgestoken om dit in Nederland te kunnen realiseren en nu word het gewoon ff in een programma tussen neus en lippen uitgereikt.. erg jammer en ik denk dat het ook erg jammer is voor al die duizende musical fans en vakmensen die elke dag weer een mooie show op de blanken proberen te krijgen. Het idee dat het bij Life for you komt vind ik dan wel weer een lichtpuntje. Ik weet zeker dat Carlo en Irene dit absoluut goed gaan doen. Jammer alleen dat het zo klein gehouden word.. wij willen previews zien!! in een mooi decor met een groot orkest en de hele rambam!

    Ik heb liever een mooi gala dan van die niets zeggende programma’s als de paingame enzo.. als je dan moet bezuinigen doe het dan op de programma’s waar niemand baad bij heeft. De musical award moet weer gevierd worden zoals het jaren geleden begon in het Circus theater! dat waren nog eens tijden.. je zat gewoon op het puntje van je stoel voor elke preview en optreden die er kwam..

    Ik hoop (en ik denk ook vele met mij) dat RTL niet zo moeilijk moet doen en er gewoon een ouderwets mooi gala van moeten maken want dat is de enige manier waarop je de nederlanders triggert om volgend jaar naar het theater te gaan!

      /   Reply  / 
  3. Martijnjdd

    Jammer dat NPO / RTL geen ruimte wil maken voor een gala, want het was altijd een erg leuk programma om naar te kijken. RTL4 heeft op de maandagavond altijd Amerikaanse series gepland, dus die kunnen niet een weekje doorschuiven? Gemiste kans!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>