Opening team VanVelzen bij TVOH valt in het water

De coaches van The Voice of Holland hadden ons via social media al lekker gemaakt: de opening van de vierde liveshow zou wel eens de vetste ooit kunnen worden. En voor de kijkers thuis had het ook fenomenaal kunnen zijn, team VanVelzen die Baby Get Higher zingt met als klapstuk de flamboyante Paul Turner die als een engel (met 8 meter wijde vleugels) neerdaalt in Studio 22. Had kunnen zijn. Want in de eerste minuten van de liveshow waren er flinke geluidsproblemen. Muziek die te zacht stond, stemmen die te hard klonken en storende microfoons. Visueel zag het er prima uit, maar voor de oren was het bepaald geen verwennerij.

Tot overmaat van ramp kampte Paul later opnieuw met geluidsproblemen tijdens zijn solo-optreden, waar hij Born This Way van Lady Gaga zong. Hij kreeg niet het juiste geluid terug in zijn oor waardoor het moeilijk was de juiste toon vast te houden. Daar hadden de coaches wel wat commentaar op. “Maar wat was het leuk om naar te kijken”, aldus Groothuizen. Het publiek lijkt Paul Turner in het hart te hebben gesloten, de zanger was rechtstreeks door naar de kwartfinale van The Voice of Holland.

Het groepsoptreden van team VanVelzen is bij RTL terug te zien.

Zie ook:
- John de Mol zet Angela Groothuizen uit The Voice
- The Voice of Holland-favoriet Guy Barzily ligt eruit
- Ben Saunders terug op podium The Voice of Holland
- TVOH: Rodney en Danjil exit, kopploeg tekent zich af
- Kijker maakt korte metten met Christopher Max in TVOH
- RTL 4 in maart al terug met Holland’s Got Talent
- Team VanVelzen weer favoriet voor The Voice of Holland

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Opening team VanVelzen bij TVOH valt in het water

  1. Maurice

    Jaa.. En als meneer een jurk aandoet is hij ook meteen de winnaar van TVOH..

    Glazuur springt van mn tanden af door hem, BLEGH. Dit is geen talentenjacht voor zangers meer, maar hoe meer je opvalt hoe veder je komt.

      /   Reply  / 
    1. Tamara

      Begint op het songfestival te lijken…hoe gekker hoe beter..

        /   Reply  / 
      1. Wim

        Je haalt me de woorden uit de mond. Ik dacht dat het om de voice ging, maar nee, zet een malloot in een apenpakkie op het podium die totaal geen ‘voice’ heeft en zelfs de coaches zijn razend enthousiast. Vorig jaar was er iemand die tot het bot werd afgekraakt omdat ze niet kon zingen, maar nu er een clown optreedt is het ineens geweldig en zien velen hem al als de winnaar. Ik probeer het maar niet te begrijpen, maar als hij wint, zou dat wel erg zuur zijn voor deelnemers die het wel goed doen. Ik hoor net dat hij veilig is, terwijl zijn optreden door en door slecht was. Wie dit begrijpt mag het uitleggen!

          /   Reply  / 
  2. Chant

    Het was inderdaad een behoorlijke aanfluiting die opening.
    Ik hoor de jury nog zeggen, nu hebben we meerdere Ben Saunders, maar als ik heel eerlijk moet zijn hoor ik er geen een.
    Er zitten natuurlijk wel een aantal goeie bij.
    Maar absoluut geen Ben Saunders.
    Als je zijn 2 optredens zag, ongelofelijk wat een stem heeft die jongen.
    Hij blaasde met alle respect Sharon helemaal weg.

    De enige die ik de voice nog wel zie winnen is voor mij toch echt wel Niels.

      /   Reply  / 
  3. Chant

    Oja en wat nederland in godsnaam in die Paul ziet.
    Ik krijg de rillingen van die jongen.
    Waarom prijst de jury hem zo de hemel in.
    Hij zingt nog slechter als kandidaten van Popstars bewijs van spreken.

      /   Reply  / 
    1. Wim

      Kijk eens op YouTube. Daar vinden velen dat hij moet winnen, omdat ze, zoals de coaches ons steeds al voorkauwen, zeker naar een concert van hem zullen gaan. Tja, dat kan, maar dan ga je er wellicht heen voor de lol, maar niet vanwege een goed optreden, want zingen kan ie niet. Desondanks zijn de coaches lyrisch en als dit de toekomst van de Voice wordt, heb ik het wel gezien.

        /   Reply  / 
      1. Tamara

        Hierdoor zie je ook de doelgroep van de stemmers( 12 tm 16 jarige)
        Heb vanavond zitten kijken, het is gewoon een vernedering voor de afgevallen kandidaten dat hij er nog bij zit! De voice wordt steeds ongeloofwaardiger. Er zijn in mijn ogen vele betere kandidaten in de race geweest dan die er nu nog in zitten, maar ja het gaat niet over de voice maar over de gun factor!…Betere naam voor het vervolg..heeft nu niets met de Voice te maken!

          /   Reply  / 
        1. Wim

          Precies. Ik ben maar achter de PC gaan zitten, want ik zat na de commentaren van de coaches en de uitgelaten reacties van het publiek na het optreden van Paul echt met kromme tenen.

            /   Reply  / 
          1. Wim

            En hij is nog veilig ook. Weten anderen wat ze volgend jaar moeten doen: Mannen, trek het lingeriesetje van je vrouw aan, gedraag je als een malloot en de buit is binnen…

              /  
          2. Tamara

            Ja belachelijk hé….Vond persoonlijk die Bart eé’n van de beste vanavond maar ja die heeft geen gun factor voor de jeugd..triest dat het zo moet met stemmers van de voice kids

              /  
          3. Tamara

            Oww ja haha en net bij de tussenstand zeiden ze dat Chris veilig was, wist allang dat het gespeeld was en Charly door zou gaan en ja hoor Charly veilig…allemaal zo”n doorgestoken kaart

              /  
  4. Tess

    Idd, erg jammer! Vond het juist zo’n leuk idee dat ze allemaal ‘Baby Get Higher’ zongen!

      /   Reply  / 
  5. samantha

    vind ook niet echt dat paul kan zingen , ok hij kan goed entertainen maar das ook alles . En ps ze moeten eens op houden met charly luske de hemel in prijzen das ook niet goed vind ik. En die sharon sorry hoor maar die kleed zich het liefst zo bloot mogenlijk zodat ze sneller gekozen word door mannelijke fans , zo goed vind ik haar ook niet weer goed zingen

      /   Reply  / 
  6. samantha

    angela groothuis niet meer bij de nieuwe thevoice , john heeft besloten dat er iemand anders in plaats komt voor haar . als ik eerlijk ben hoop ik op trijntje ze zingt goed en heeft ook genoeg talent

      /   Reply  / 
  7. Tamara

    Fijn Angela weg..pff zegt nooit niets…Oh wat ben jij goed zeg..maar ik kies voor hem/haar, dat is Angela

      /   Reply  / 
  8. Andrew

    Inderdaad een blamage die opening van TVOH.
    Mijn oren doen gewoon nog pijn ervan en veel kandidaten maakten het er later niet beter op.
    Het is duidelijk dat de grootste talenten en de beste vocalisten er al vrij snel zijn uitgestemd.
    Nu zit TVOH hoofdzakelijk opgescheept met een paar leuke visulele plaatjes en aandachtstrekkers met middelmatige stemmen.
    Het idee was erg goed maar ook TVOH is nu verworden tot een populariteits verkiezing in plaats van een show waarin de echte zangtalenten een eerlijke kans krijgen.
    Heel jammer!

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      In studio 22 was het geluid gewoon goed hoor

        /   Reply  / 
  9. Frank

    Het zou leuk zijn als X-factor trending topic werd tijdens de uitzendingen van TVOH…want daar begint het idd steeds meer op te lijken.

      /   Reply  / 
  10. Wim

    Paul door.. Ik ben klaar met de voice. Ik heb de TV meteen uit gezet! wat een blamage!

      /   Reply  / 
    1. Tamara

      ja haha iedere week weer een teleurstelling! Had ik al vanaf de 1ste liveshow toen Christopher Max eruit ging! En toch weer iedere week kijken terwijl je weet dat het allemaal doorgestoken kaart is. Denk persoonlijk dat Charly gevraagd is om mee te doen met de belofte dat hij in de finale komt!Vorig jaar is Glennis Grace ook benaderd om mee te doen maar die heeft er vanaf gezien.

        /   Reply  / 
  11. Andrew

    Het hele seizoen 2 van The Voice Of Holland al dat gemanipuleer van de producenten met al die doorgestoken kaart acties en nu ook nog eens een van te voren opgenomen uitzending waarbij ze doodleuk lopen te doen alsof het echt live tv is. Laat het maar aan John de Mol (met zijn commerciele tv belangen) & consorten over om een op zich aardig tv programma vakkundig om zeep te helpen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>